Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
remont |
witam.wykonam tanio remont.od glazury po elewacje zewnetrzne.tanio.i taniej niebedzie.chetnych prosze o kontakt
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: remont |
ciekawe czy jaśnie pan za te tanie remonty odprowadza podatek
|
|
hehehehe.a pan skąd z US????????????????? CO JA ODPROWADZAM A CO NIE TO MOJA SPRAWA. GRZECZNIE PYTAM CZY KTOS CHCE ZROBIC TANIO REMONT
|
|
Tanie mięso psy jedzą. Zapomniałeś dopisać, że reklamacji nie uznajesz ......
|
|
Poza tym jaki to dobry majster, który zrobi wszystko?
|
|
Sory ale są ludzie którzy robią prawie wszystko, tzw. "Złota rączka", lecz zasada jest prosta: trzeba posiadać odpowiednią wiedzę na dany temat i właściwe narzędzia do wykonywania danej pracy, lecz szlag mnie trafia jak czytam coś takiego (tanio, szybko i solidnie wykonam). Trzeba tu naprawdę kogoś niemyślącego, by w to uwierzyć i pogodzić te 3 słowa, a później bujać się na forum czy szukać kogoś, by skończył rozwaloną robotę. Żal takich ludzi i brak słów, a tak na marginesie to może admin by tu zajrzał na te forum i zdecydował, czy jest to forum czy dział ogłoszeń. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Konsul2 napisał(a): > Sory ale są ludzie którzy robią prawie wszystko, tzw. > "Złota rączka", lecz zasada jest prosta: trzeba posiadać > odpowiednią wiedzę na dany temat i właściwe narzędzia do > wykonywania danej pracy, lecz szlag mnie trafia jak czytam coś > takiego (tanio, szybko i solidnie wykonam). Trzeba tu naprawdę > kogoś niemyślącego, by w to uwierzyć i pogodzić te 3 > słowa, a później bujać się na forum czy szukać kogoś, by > skończył rozwaloną robotę. Żal takich ludzi i brak słów, > a tak na marginesie to może admin by tu zajrzał na te forum i > zdecydował, czy jest to forum czy dział ogłoszeń. > uparcie i skrycie oh zycie kocham cie koacham cie na zycie, w kazda pogode...
|
|
do konsula!!!!! to co maja napisac "drogo,******,i zejdzie nam 3 miesiace" jestescie smieszni. reklama dzwignia handlu
|
|
|
Tylko nie przypadkową, bo zmarnują towar.
|
|
A nie możecie większości prac wykonać sami ? Wystarczy tylko chcieć, jechać do castorama.pl kupic kilka poodstawowych narzędzi, poziomica, młotek, wiertarka w rękę i do roboty bo wiekszość prac jest banalna w wykonaniu nawet dla laika :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |