Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sklep z portfelami |
Czy w okolicach starego rynku kupię gdzieś fajny męski portfel? Może ktoś wie jakie ceny są w ochniku na farnej h0jowe forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sklep z portfelami |
Kupiłam tam 2 tyg temu portfel męski za 120zł, zależy co Ci się podoba , pozdrawiam
|
|
To jednak poszukam czegos tanszego h0jowe forum
|
|
zobacz w hali na dworcu tam jest sklep z portfelami i paskami skórzanymi
|
|
Patrząc po NICK-u to potrzebujesz portfelu na pokaz, a nie do pieniędzy. Bo komu taki np portfel za 120 PLN jak całe miesięczne zapasy wyda. Co do tematu to raczej kup sobie w centrach chińskich. MOC z Wami, ale potencjalnie utrzymujcie równowagę.
|
|
Kurcze. Znasz mnie lepiej niż ja siebie. Czy to jakiś dar bozy, czy po prostu debilizm? h0jowe forum
|
|
no za mądra to ty nie jesteś jak kiedyś szukałaś tu kogoś kto za ciebie napisze pracę licencjacką :):):)
|
|
Portfele skórzane, skóro-podobne z różnego rodzaju tworzyw sztucznych. Dobór portfela do osoby powinien kierować się w największym stopniu wiekiem osoby, dla której go kupujemy. Dla osoby młodszej kupimy raczej jakieś kolorowe portfele z tworzywa sztucznego. Jeżeli jednak adresatem prezentu będzie osoba starsza to jedyną dopuszczalną opcją są portfele skórzane. Skóra jest materiałem kojarzącym się z klasą i szykiem. Nie jest to co prawda tani materiał ale warto w takowy zainwestować portfel bowiem a nie zawsze jego zawartość buduje wizerunek człowieka. Portfele to dość specyficzny produkt. Musi pasować do człowieka, krój i kolor są niezmiernie ważne, ważne też aby pasowały do całego naszego ubioru. Najbezpieczniejsza jest czerń, bowiem jest to kolor (przynajmniej w kwestii portfeli) pasujący do wszystkiego. Wiadomym i oczywistym jest fakt, iż przedsiębiorcy czy też ludzie piastujący wyższe stanowiska nie pozwolą sobie na to aby którykolwiek z ich dodatków był tanim bublem. Dlatego też przeważająca większość z nich preferuje portfele skórzane. Elegancko skrojone i misternie wykonane stają się często działami sztuki. Zastanawiający jest fakt jak taki drobiazg może wpłynąć na opinię o naszej osobie. Wyżej wspomniałem że to portfel a nie jego zawartość buduje postrzeganie nas przez otoczenie (oczywiście nie tylko portfel ale i ubiór, fryzura, itp.) Jeżeli chcemy aby na spotkaniu z sympatią odebrano nas za człowieka poważnego przy płaceniu rachunku nie należy wyciągać pieniędzy bezpośrednio z kieszeni. Zauważmy o ile bardziej elegancko jest zapłacić za kawę swojej sympatii dobywając banknot z pięknego portfela niż wyjmować wymiętolony zwitek banknotów z kieszeni. Idąc dalej trzeba też uważać żeby nie do prowadzić do sytuacji absurdalnej iż kupujemy elegancki markowy portfel, za ostatnie pieniądze. Budzi to raczej śmiech niż buduje szacunek do naszej osoby.
|
|
nie lepiej w internecie poszukać :)
|
|
Autor: h0j czyli dalej pozostaje ci reklamówka z Biedronki lub stara skarpeta ?
|
|
Jeśli inwestować w portfel to tylko w coś z logo TMC. Moim zdaniem, najlepsza jakość. Taki portfel przetrwa lata, a kosztuje nawet niecałe sto złotych, mimo że jakościowo nie odstaje od tych za kilkaset złotych. Duży wybór tej marki jest w sklepie na stronie www.torebki-skorzane.pl . Warto tutaj poszukać.
|
|
W sklepie Brytyjka jest spory wybór. Tutaj http://www.brytyjka.pl/portfele-mlodziezowe-cat-35.html masz bezpośredni namiar. Ceny bardzo rozsądne więc nie zbankrutujesz kupując portfel :) Myślę, że jak poszukasz to znajdziesz coś dla siebie.
|
|
Może warto zajrzeć do sklepów internetowych i tam coś wybrać? Ja mam np portfel z Vistuli (http://vistula.pl/akcesoria-portfele-vst) i jestem zadowolony. Chyba nikomu nie muszę przedstawiać tej marki, dobra jakość i styl. Tak bym określił portfel, który posiadam :)
|
|
Sklep Prezencik ul. Krótka 3d
|
|
Ja zamawiałam swojemu facetowi portfel tutaj http://sklep.solier.pl/pol_m_Akcesoria_Portfele-i-etui-na-klucze-540.html . Fajnie wykończony, skórzany ogólnie udany zakup.
|
|
Tutaj dobry przykład - https://www.merg.pl/product-pol-60093-Skorzany-portfel-SLIM-wallet-Broedrene-granatowy.html Koszty niewielkie, a jednak portfel bardzo ładny. Musicie tak je dopasować, aby zwyczajnie robiły wam różnicę. A myślę, że taki prezent będzie uniwersalny.
|
|
W parfois można często kupić ładne portfele. Ja tam lubię robić zakupy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |