wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
FOTKA???

czy zauważyliście , że na fotce są tylko przesłodzone , pułnagie dziewczyny lub brzydale???Gdzi naturalność???!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: FOTKA???

Nie tylko(przewaznie), ale i tak ta stronka jest moim zdaniem badziewna.

Kto Wam każe się tego trzymać, załóżcie swoją ładniejszą (niebadziewną).

Pozdrowienia.

Czy moglibyście mi wytłumaczyć co oznacza słowo "badziewna" bo nierozumiem tego słowa ,jestem Niemcem i pierwszy raz spotykam się z tym słowem a w słowniku tego niema. Pozdrawiam

badziewna - slabej jakosci, brzydka. :)

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 23-07-06 21:26

Kto Wam każe się tego trzymać, załóżcie swoją ładniejszą (niebadziewną)

ja to lubie to stronke bo fajne dziwczyny sobie oglądam jak mi się nudzi :P

Glupi temat, glupie odpowiedzi. Czasem fajnie popatrzec, ale..., a z reszta nie ma co mowic.

daktyl jak ci sie nudzi to poruszaj skorka ... mi w twoim wieku pomagalo ... i nie wiez w te brednie o wlosach miedzy palcami, mi jeszcze zaden nie wyrosl ;pp

cycq chba jesteś poje..bany ja to nie ty

buhehehe no fakt 15 letnie umalowane panny , o zgozo bleeeeh a wiekszość panien to foty ściągniete z netu , które do swoich opisów i wymarzonego partnera dorabiaja własną ideologie :]

Natural the best ;]

Są przypadkie ładne i naturalne ;)

Mi To Sie Podoba Ta Strona hehe:) A Ty Kolego Prawdomuwny załóż sobie podobno strone jak ci ta nie przypadła do gustu i będzie po kłopocie;) "Natural" Pamiętaj!!! hehe:D

Żyje By Pakować Pakuje By Żyć

kolega prawdomÓwny niech weźmie do ręki słownik ortograficzny i troche poczyta:P jak mi nie podoba sie jakaś strona to poprostu nie wchodze na nią i nie robie afery,proste jak 3 metry sznurka w kieszeni:P

Ewelinka ;*

Do autora: Ten twój nick to taki figlik, czy nie znasz polskiego??

ehhhh nie ma na co patrzeć….cały portal nadaje się na 13-17 latków a tym bardziej ze widać na większości zdjęć na co która dziewczynę stać

komu nie pasi niech wypier.... ;-)

Tam gadanie trzeba oglądać fajne sunie a pomijać pasztetony. Tam najlepsze są blondynki z długimi włosami i warkoczykami. A miss world jest do dup* chociaż jest blondynką, ale wygląda na blachare pewnie leci tylkona skody super b bo to jej wujek hyba prcuję w tej firmie. Ale tam fotka.pl dobra byc.

MoJe ŻyCie To MentoR.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak smakują owoce morza w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
nieruchomości
Do wynajęcia garaże dla mechanika, zmieszczą się TIR-y.
tel. 517981200
usługi
Kominki, Rekuperacja montaż, sprzedaż okładziny z granitu i cegły klinkierowej schody, fasady.
tel. 605660801
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org