Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Mecz |
Żenująca żenada co o tym myślicie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Mecz |
3:1 i licznik się zaczyna kręcić
|
|
Nic się nie stało, u la la la
|
|
Polacy nic sie nie stało :) Gwiazdki znowu miały pecha :) "Lewy", to taka nasza szkapa nic polotu- inwencji, tylko czeka aż mu wyłozą piłkę, a on zechce kompnąc albo i nie, a jak zechce to nie wiadomo czy mu siły i umiejętności wystarczy. Za to dziennikarzyny ubiją piany i biznes się kręci. Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
"Jeszcze jeden taki numer i z Wami nie gram" hehe pasuje tutaj. A może lepiej by brzmiało: jeszcze jeden taki numer i z nami nie grasz???
|
|
Jak to mówię też tam byłem , jadłem piłem się wkurwi***em i tyle to żal , żenada , gwiazdy z niemieckich boisk nie istniały , i całą tę śmietankę oprócz Boruca, Kuby , Glika bym wyjeb*** na zbity łeb !!
|
|
Jak nie graja za Ojro, to mamy crap :P
|
|
Chlopacy,nic sie nie stalo! Bylista faworytem? a skopali wam kakaŁo. Szybciej trza zawiazac ustawe o zwiazkach partnerskich bo nasi lubia dawac dupy.
|
|
karierowicze jeba... zal kur....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
jak nie z san marino to z kim?????????????????????????
|
|
powinni startowac w turniajach na ps
|
|
Prawdę powiedzieć to z taką drużyną to nie ma sensu walczyć w tych eliminacjach bo po co???? wydać kupę kasy na wyjazd do Rio i zająć ostatnie miejsce??? lepiej niech siedzą w domu mniejszy wstyd :(
|
|
dali ciala jak chu....!
|
|
Jak nie zdążycie obejrzeć meczu na żywo, to podrzucam Wam namiary na te stronkę https://skrotymeczow.pl/. Zawsze lepszy skrót niż nic ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |