Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poszukuję planu Łomży z lat 80tych |
Pilnie potrzebuję planu Łomży z lat 80 tych. Niestety samemu nie mam dostępu do tekiego typu materałów. Jeżeli ktokolwiek posiada taką mapę to proszę o udostępnienie. Liczę szczególnie na osoby udzielające sie w temacie "Gdzie to jest ??" Mój mail darenciusz@gmail.com Z góry dziękuje. Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poszukuję planu Łomży z lat 80tych |
A może być plan miasta z przewodnika z lat (prawdopodobnie) sześćdziesiątych z zarysem najważniejszych ulic czy musi być koniecznie z lat osiemdziesiątych i bardzo dokładny (typowy plan miasta) ? Jest taki jeden ogólny plan miasta w książce "ŁOMŻA i województwo" z 1984 roku (wewnętrzna część okładki). Pozdrawiam.
|
|
Niestety nie przyda mi się ten plan. Zająłem się tematem o Łomży właśnie w okresie lat 80 tych, jak również przydałby mi się plan trochę bardziej szaczegółowy jak tylko ogólne zarysy. Ale nic i tak wielkie dzięki za fatygę Pozdrawiam :)
|
|
Darenciusz: liczę, że napiszesz coś na temat miejsca swojego urodzenia. Powodzenia. ADALL
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |