środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLSKA WRESZCIE WYGRAŁA

HURRAA!!!!!!!!!
nie macie pojęcia jak ludzie sie cieszą dzisiaj w jednym z pubów aż huczało w trakcie i po meczu :))) jakiśprzełom nareszcie az sie chciało oglądać

Anioł wcale nie musi być z góry

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLSKA WRESZCIE WYGRAŁA

tamat o tym meczu był juz załozony!

to pisz tomku tam a nie tu

miło nawet bardzo miło!!! przypomniał mi sie mecz z Oslo 3-2 jednak do powtórki z przeszołości nie doszło i całe szczęscie. brawo Smolarek wreszcie twoje 5 minut!!!:-)

mój świat - moja muzyka

wynik jedno, ale jaka gra zespołu. Jakby nie nasi grali, że też oni potrafią tak grać ... aż miło było patrzeć, oby tylko nie na jeden mecz, oby się wreszcie przełamali i zaczęli grać to co wczoraj pokazali ..

Niestety nie mogłem w całości oglądać tego wspaniałem i z całą pewnością historycznego wydarzenia w naszej piłce - może ktoś mi podpowiedzieć gdzie można znaleść i ściągnąć ten mecz ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org