Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Darmowy hosting zdjęć. |
Witam. Mógłby mi ktoś z was polecić bezpłatny hosting zdjęć? Fajnie by było gdyby oferował on również tworzenie paneli allegro gdyż jestem "maniakiem aukcyjnym" :) Może ktoś z was miał już kiedyś do czynienia z sellbooster.pl ? Natrafiłem na kilka pozytywnych opinii odnośnie tego hostingu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Darmowy hosting zdjęć. |
co sprzedajesz?
|
|
Ja korzystałam z sellbooster. Szybkie serwery, ceny pakietów również bardzo przystępne. Jeśli na prawdę często masz do czynienia z aukcjami, przydatna sprawa.
|
|
Też polecam photobucket. Ma wiele przydatnych opcji, np możliwość edycji zdjęć, szybkie linki
|
|
Za 45 zł masz małe konto na Firehost i robisz sobie własną galerię. Ładując zdjęcia na darmowe hostingi zdjęć, po prostu puszczasz to wszystko w świat - głupota.
|
|
kurw... nie widzicie ze idiotka reklamuje jakieś ścierwo? 100% że nawet nie wie gdzie jest łomża. współczuje tej \"firmie\" ze nie stać ją na porządną reklame, tylko wysyła jakieś ścierwo w internety...
|
|
Autor: Betka67 (---.sta.tvknaszapraca.pl) Autor: maggie705 (---.96.229.214.tvksmp.pl) Autor: eleonor23 (---.96.229.214.tvksmp.pl) Aż mi ***** szkoda.... gdzie do ***** jest admin?!
|
|
annika7 wypierdalaj ściero ****** z tą reklamo.
|
|
Zdecydowanie lepiej miec normalne płatne konto, własne. Wtedy nie ma takiej opcji, że coś zostanie usunięte, wyłączone, zablokowane, albo zdjęcia zrobią się publiczne, a nie takie akcje już się działy.
|
|
Pewnie, polecam 5v.pl , nie będziesz mieć limitu co do wielkości wgrywanych plików.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |