Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiem co jem !!! |
Witam . Co sądzicie o nowej pizzerii DA GRANDE ? Był tam ktoś ? Jak smakuje pizza ? Jaka jest tam obsługa ? Warto się tam wybrać ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiem co jem !!! |
Nic nie sądzimy. Możesz napisać swoją opinię. :-)
|
|
To napiszcie !!
|
|
zarcie do dupy, slaba knajpa lepiej omijac, bylem dzis z kumplami totalna mielina
|
|
A ja zamawiam na dowóz bardzo często i jest super oby się nie popsuli Audi s4
|
|
Dobra jest
|
|
tepaki rpzeciez to reklama, nara
|
|
i reklama wyszla po ch...... Pizza jest ok ja sobie sami w domu zrobicie z dobrych produktow a nie z odpadkow
|
|
Też robię sam i wiem co jem, a naprawdę zrobienie pizzy to nie problem, a dobra zabawa.
|
|
ja staram się nie jeść takich fast foodów. Dużo czytam na tematy odżywiania i wiem, jaki wpływ ma na nas to co jemy. Polecam poczytać bloga http://blogilla.pl/ na temat zdrowia i odżywiania
|
|
ja bede jadl tylko stejki jak juz otworza knajpe amerykanska w LM
|
|
Pinco Pallino Pizza Poznań mają zamiar otworzyć też w Lomzy! super! byłam tam kiedyś i pizzę maja wysmienita :)
|
|
Ja tam po każdej pizzy obowiązkowo zajadam się witaminą C i kolagenem w kapsułce. Niby nic a jednak jakoś nie choruję i czuję się świetnie. https://www.colway.market/ - w tym miejscu dostałem mega rabat na wszystkie produkty. A jak pizzę to tylko bez sosów bo mają najwięcej syfu w sobie. Cześć, mam na imię Stanisław i jestem z Łomży!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |