Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Popieram Tadeusza Z na Prezydenta - moje poparcie |
Myślę, że po obejrzeniu wywiadu poznacie się na Naszym wspaniałym radnym Tadku, Panie Tadeuszu jestem za Panem jako prawdziwym łomżyniakiem. Popieram Pana na Prezydenta. Odwołajmy wszyscy ten dzwiny układ Zchrzaniony. https://www.youtube.com/watch?v=TMTCpRM5bV8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Popieram Tadeusza Z na Prezydenta - moje poparcie |
Obejrzałem ten wywiad i większych głupot dawno nie słyszałem. To co on mówi nie ma oparcia w przepisach. W szkole na takich uczni mówią wodnik, bo nikt tak nie umie lać wody.
|
|
Uważam ,że ma rację i na pewno nie będzie wykonywał bezmyślnie dyrektyw z Sadowej...
|
|
No właśnie ta Sadowa jest problemem wielu łomżyniaków. Boże Ty to widzisz i nie grzmisz.
|
|
...żeby był, toby widział i z pewnością nie tylko grzmiał, ale i Piorunkami raził... rudy błazen z druhem
|
|
Akurat ten Pan nigdy nic konkretnego podczas sesji nie powiedział, widać, że chce podczas transmisji na konkurencyjnym portalu promować swoją osobę. Powiedzcie mi z jaką inicjatywą wyszedł pan Zaremba podczas tej kadencji?
|
|
każdy inny lepszy od obecnego, trudno by było raczej znaleźć kogoś gorszego :)
|
|
re: Wirtualny pogonili cię medialny trollu z politycznego, to teraz tu młodym robisz wodę z mózgu ? PiSoboszewiku przeloguj się teraz na Autor: Rutkowsky :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |