Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie moge kupić w Łomży kosmetyki Pierre Rene? |
Gdzie moge kupic w Łomży kosmetyki Pierre Rene? bardzo zalezy mi na ich kupnie a nie mam pojęcia gdzie moge je znaleźć.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie moge kupić w Łomży kosmetyki Pierre Rene? |
Na allegro http://www.allegro.pl/search.php?string=Pierre+Rene
|
|
dziecko naucz sie czytać , sorka jeszcze w 3 klasie podstawówki chyba nie ma czegoś takiego jak czytanie ze zrozumieniem ktoś pyta : Gdzie moge kupic w Łomży kosmetyki Pierre Rene? a ten wypiepszył z allegro hahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahahahhaha
|
|
"Standard" można powiedzieć...
|
|
Hmmm to masz problem w 100 licy ich znaleść nie mogłam :P Spróbuj w Niespodziance czy salonach Natura np w Centrum Handlowym 4+ ale nie gwarantuję,że gdziekolwiek bedą... Tak to bywa,wiatru nie ma krzak się kiwa
|
|
kobieto na allegro kup, taniej bedzie. Ja kupiłem 2 butelki 500ml Hugo Boss i wyniosło mnie to w sumie 105zl. A o ile pamietam w Rossmanie jedna butelka 500ml kosztowała 150zl!. No i zostaje mi kasa na dwie kraty piwa :D
|
|
dzięki, ale wolałabym kupić w sklepie. Jakoś nie mam przekonania do zakupów przez internet, chyba że to sa sprawdzone kosmetyki, a tych Pierre Rene jeszcze nie probowalam. A czy ktos wie może jaka jest jakośc tych kosmetyków?
|
|
|
Sprawdź w sklepiku na Małachowskiego (w tym ciągu), na pewno posiadają tam lakiery hybrydowe z tej firmy, więc reszta też może jest
|
|
Ja kupowałam kiedyś w sklepie z kosmetykami na długiej, tutaj naprzeciwko lee i wranglera. Coś tam powinni jeszcze mieć :) Natalka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |