Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Laptop |
Gdzie w lomzy mozna kupic uzywanego lapka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Laptop |
popatrz w ogłoszeniach, po komisach sie przejdź. Może coś znajdziesz ;) Myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością
|
|
w komisach. wystarczy ruszyc 4 litery ;)
|
|
na krotkiej w komisie u nolka
|
|
ta na krótkiej to możesz kupić i masz policję na karku .Ja kupiłem Laptopa w sklepie KomputerySeriws koło Asaja stan oceniam na bardzo dobry wiem ze sprzedają używane
|
|
ja mam do sprzedania 2 letniego laptopa Acera Aspire 3002LMi kto zainteresowany prosze pisac Javieer
|
|
javieerr za ile,cena ostateczna ;)??
|
|
no mysle ze za 1500 ale moge zejsc troszke z ceny minimalna 1200 Javieer
|
|
tez mam do sprzedania odezwij sie jak jeszcze nic nie kupiles
|
|
E no 1500? Gdzie byliscie rok temu! Rok temu sprzedawalem taki za 1600! Dzisiaj to (wybacz javier) fortune chcesz za niego ;) Swoja droga, ACERa nie wspominam za dobrze. Teraz mam ASUSy. Raznica radykalna :) niestety jednak cena wyzsza. Jesli jednak macie kase, polecam ASUS. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
HP Pavilion - design ładny:))) hmm....
|
|
HP Pavilion -moze i design ladny, ale niestety nie moge nic powiedziec na temat jego niezawodnosci (brak doswiadczenia z tym modelem...) -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
jak ci za drogo to sobie znajdz taniej a zreszta ty sie nie pytales o laptopa wiec nic ci do niego Javieer
|
|
javierr skoro już piszesz o ym na forum że chcesz sprzedać laptopa to nie mów do kogokolwiek "nic ci do tego". ja Tobie nie pasuje to wystaw ogłoszenie lub się umawiaj na gg
|
|
nikt mi nie bedzie mowil za ile mam sprzedac laptopa ok koles sie zpaytal co dal ogloszenie wiec mu napisalam a nie poznije odzywki glupie o ja z dziecmi rozmawiam Javieer
|
|
Mam Paviliona DV 9500 od trzech miesięcy, jak narazie odpukać sprawuje się bez problemu. Jeżeli chodzi o design to żaden inny nie ma podjazdu.
|
|
A z jakim procesorem teraz najlepiej kupić laptopa? Czytam tutaj o Intel Core i7 -https://www.morele.net/procesor-intel-core-i7-7800x-3-5ghz-8-25mb-box-bx80673i77800x-959987-977704/. Ile giga hz będzie takie optymalne do takiej codziennej pracy na lapku?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |