Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PLAGA 1. RAK FILM |
https://www.youtube.com/watch?v=kym5pL3ayxs&t=354s
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PLAGA 1. RAK FILM |
Odcinek 2 https://www.youtube.com/watch?v=JH3A0WXkPOI
|
|
Mija, sałata i seler też są kancerogenne.
|
|
Witaminy leczące raka, bzdura. Radzę zapoznać się z genezą powstawania raka, a dopiero potem takie filmy analizować a nie bezkrytycznie oglądać. Co ma do witamin rak genetyczny?
|
|
|
|
Jurek Zięba wymiata :) Nawet straszenie go śmiercią nie powstrzymało od głoszenia prawdy :)
|
|
kukulka zmien plyte bo ta ci sie zacina
|
|
Ziebę na szczęście narazie tylko straszą, wielu których za dużo uchyliło rąbka tego\"biznesu\" dziwnym trafem jest już na tamtym świecie.
|
|
Prymulka lecz taka Wit b17 to zobaczymy jak długo poczujesz. Bo to nic innego jak kwas pruski czyli cyjanowodor . Życzę powodzenia.
|
|
Ps. Nadmiar witaminy ć tak polecanej przy raku prowadzi do kamicy nerkowej ale o tym już mało kto mówi. Nie ma to jak spiski.
|
|
Witamina b17 znajduje się w wielu owocach w jeżynach, malinach, truskawkach,aronii, dzikim bzie, w nasionach sezamu, lnu, chia, w jęczmieniu,w brązowym ryżu, w życie, pędach bambusa, w ciecierzycy, soczewicy, fasoli mung (skiełkowanej), gorzkich migdałach, nerkowcach, a także w pestkach jabłek i innych owoców.. Jemy i żyjemy.
|
|
Na kamice nerkową polecam ostropest :)
|
|
|
Ostropest jest bardzo dobry i na wątrobę, a od ziół znam również kogoś od 12 lat jeżdzę tam nastawiam i masuję kręgosłup gdy zaczyna mi dokuczać:)
|
|
De. może masujesz nie tam gdzie trzeba :)
|
|
Powiadasz? Po masażu jestem jak nowonarodzona, więc chyba tam gdzie trzeba:)
|
|
wit c nie szkodzi wiec nie pisz bzdur nawet przy raku
|
|
Przyjmuje 5 g witaminy C codziennie od trzech lat. W sierpniu byłam na usg u dr Nierodzinskiej i zapytałam co z moim nerki czy nie mam kamicy a Ona na to a dlaczego pani pyta ja na to ze biorę tyle wit c. Powiedziała ze od witamy C nie robią się kamienie. Jestem dowodem na to, że nie. A co do witaminy C i B17 to mój znajomy wyleczył się tymi wlewami z nowotworu prostaty i kości. Pptwiwrdzone badaniami. Z chemioterapii zrezygnował. Wlewy w Białymstoku, mogę podać namiar na tego lekarza na maila.
|
|
De. Tego kwasu pruskiego nie jesz na tyle dużo by się zatruć. Powiedz mi tylko dlaczego kobiety w ciąży nie mogą jeść owoców piątkowych z grupy przez Ciebie wymienionej.
|
|
Pestkowych a nie piątkowych.
|
|
Kukułka a kto powiedział że nie mogą? Te same \"autorytety\" zachwalające szczepienia? Ja jadłam i to w ilościach że ho, ho, córka w ciąży jadła i nic się nie stało. Dla mnie takie \"autorytety\" z koncernów farmaceutycznych nie istnieją.
|
|
kukulka , tak z ciekawości, w jakiej branży robisz???
|
|
A nie czuć po wpisach:)?
|
|
Nie jest to branża związana z medycyną. A propo jedzenia i leki w tym również na odchudzanie, modę na różne pokarmy, w tym zagraniczne specyfiki typu chia, komosa, jagody goi itp. również kreują różne koncerny branży spożywczej, mimo że nie ma żadnych potwierdzonych badań na działanie na organizm człowieka w takim zakresie jakim są reklamowane. Moda na gluten to też tak naprawdę blef, bo nie dotyczy wszystkich ludzi. Wiele tych chorób to wymysł również koncernów zarówno spożywczych jak i farmaceutycznych. Wszędzie można się dopatrzyć spisków jak się szuka dziury w moście.
|
|
Kukułka co Ty tak nagminnie zasłaniasz sie tymi badaniami lobby farmaceutycznego? Ja mam gdzieś te \"autorytety\" jeżdzące za wypisanie największej liczby recept dla pacjentów na wycieczki, wsadź sobie to w buty! Mnie wystarczy że ostatni antybiotyk piłam ok 15 lat i wiem że w naturze drzemie ogromna siła. Niektórym\"konowałom\" to się nie podoba bo muszą jakoś żyć, a pacjenci prochów łykać nie chcą. Ale przyznam szczerze że są i bardzo uczciwi lekarze, nie każdy receptami zbiera profity i chwała im za to.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |