czwartek, 19 czerwca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pomoc biednym, zbiórka/zrzutka dla p.Gosk

potrzeba 400 000zł Pomoc dla restauracji Garage Grill&Bar po pożarze!
nie byli ubezpieczeni ? stracili cały dorobek swojego życia ? nie mają z czego żyć ? to jedyny ich biznes ? jedyne źródło utrzymania ?

swego czasu spaliło się moje mieszkanie -zwarcie instalacji- straciłem duży majątek, dom i wyposażenie - nie mam insta i Facebooka - do kogo miałem się zwrócić ?

bogatemu diabeł dzieci kołysze a biednemu wiatr w dopę !

WSTYD! tak bogaci ludzie żerują na społeczeństwie .

Pomagać biznesom p.Gosk i jej biednej familii ?

Zamiast wspomagać prywatny biznes, POMUŻCIE ludziom naprawdę znajdującym się w trudnej sytuacji życiowej.

obiektywny realista

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pomoc biednym, zbiórka/zrzutka dla p.Gosk

Serwis samochodowy już działa, ale restauracja potrzebuje wsparcia

Prosimy Was o wsparcie

obiektywny realista

Wstydu nie mają ,w tym samym czasie spłonął garaż przy domu jednorodzinnym, kobieta nie jest w stanie sama pokryć kosztów remontu ponieważ sama wychowuje dwójkę dzieci a na dodatek nie miała ubezpieczenia. Jej należy pomóc aby szybko mogła wrócić z dziećmi do domu.

xxxxx

Tragedia ok.ale żeby zbiórki robić dla prawie najbogatszych w Łomży .odnowią sobie lepiej niż było.a może im o to chodziło...

Prokurator się kłania. Ale z kaca polski.

XD

@Chill Guy Clicker W jaki sposób społeczność lub platforma finansowania społecznościowego zweryfikowała twierdzenie pani Gosk o potrzebie i jakie środki przejrzystości wdrożono, aby mieć pewność, że 400 000 zł posłuży jej rodzinie, a nie nieujawnionym interesom biznesowym lub zadłużeniom?

Po co został założony ten temat? Jak czytam ile jadu tu się leje, to mnie przeraża. Nie chcesz pomagać nie pomagaj. Pożar to wielka tragedia, strata, a także stres i trauma dla każdego, kto został tym dotknięty. Pani Iwona i tak szybko działa w kierunku odbudowy, czy dbając o miejsca pracy swoich pracowników.Wierzę, że szybko odbuduje restaurację i życzę dużo siły i przyjaznych pomocnych ludzi. I NIE , nie jestem pracownikiem ani rodziną.

Trzeba być wyzutym z wszelkiej godności zakładając zbiórkę.

Trzeba być zwykłym bydlakiem żeby krytykować tych którzy jak najszybciej chcą zapewnić byt swoim pracownikom.

Była swego czasu taka firma : IMG SPÓŁKA JAWNA IWONA I MARIUSZ GOSK
https://krs-pobierz.pl/img-spolka-jawna-iwona-i-mariusz-gosk-i358201

Dziś p. Iwona Gosk jest właścicielką m.in. Serwiu samochodowego Bosch Car Service oraz restauracji Garage Grill&Bar

P. Mariusz Gosk - Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe \"MARGO\". Właściciel firmy Margo prowadzi szeroką działalność biznesową: warsztat mechaniczny, pomoc drogową, żwirownię, transport towarowy, hotel, salę bankietową czy stację paliw oraz Okręgową Stację Kontroli Pojazdów.

Jest i P.T.H.U. PRYMA1 Hanna Gosk - działa w Łomży i Zambrowie ; sprzedaż hurtowa paliw , opon, olejów i akumulatorów, auto serwis Łomża Al. Legionów 147F (dawny POM), auto serwis Zambrów al. Wojska Polskiego 71
(obok Stacji Paliw PRYMA),

ZAJAZD RYŚ p. Anna Gosk .

Tak liczna i bogata rodzina, obracająca dziesiątkami milionów złotych,
ma problem z czasowym oddelegowaniem na kilka miesięcy raptem kilku pracowników tam zatrudnionych ?
Wstydu nie mają ogłaszająć zrzutkę na 400 tysi ?

obiektywny realista

POmóc, czy POmuc..? oto jest pytanie

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Jak się komuś nie podoba to niech nie wpłaca. To nie przymus. Każdy w tym kraju może ogłosić zbiórkę na co chce.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew trudnych przy budynkach, liniach energetycznych, ogrodzeniach. Usługi ogrodnicze, prace wysokościowe.
tel. 792956988
linyidrabiny@gmail.com
auto-moto
Serwis klimatyzacji samochodowych. Napełnianie, odgrzybianie, sprawdzanie szczelności, naprawa.
tel. 509065500
auto-moto
Skup Aut Plus. Najlepsze ceny w regionie, wszystkie marki, odbiór lawetą. Kupimy Twoje Auto także auta bez OC, przeglądu, uszkodzone.
tel. 791824326
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org