Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto pierwszy ten lepszy.... Można zarobić od 300 do 380 zł |
Od 8:00 rozpoczął się nabór do komicje referendalnej - znając życie zakończył się o 8:01. Ktoś z Was otrzymał smsa w tej sprawie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto pierwszy ten lepszy.... Można zarobić od 300 do 380 zł |
Ja się zapisałem o 11.00 i jeszcze były wolne miejsca i nikt mi sms-a nie wysyłał, wystarczy czytać łomżyńskie portale.
|
|
A co za idiota wymyslil sobie cale to referendum? Moze jeszcze niech zrobia referendum odnosnie portu morskiego a na koniec stacji NASA?? Moja odopowiedz bez zadnego referendum jest krotka jezeli ktos ma kompleksy zycia na prowincji (nie ma co ukrywac podlasie to podlasie a nie paryz czy londyn) niech stawia lotnicho i udaje ze jego region urosl w sile bo ma port lotniczy... tylko potem tez niech bierze na siebie koszty utrzymania tego co wybuduje.
|
|
Demokracja bezpośrednia nie jest dobrym sposobem na podejmowanie decyzji na takie tematy jak lotniska czy inne projekty o których większość społeczeństwa nie ma podstawowej wiedzy (ekonomicznej i technicznej). Decyzje powinny podejmować sztaby ekspertów. Prawdopodobnie referendum i tak nie osiągnie wymaganej ilości głosów, czyli będą to pieniądze wyrzucone w błoto. --- http://www.geodezjalomza.pl/
|
|
A ja dzwoniłam ok. 12.00 i dostałam informację, że miejsc już nie ma. Jasne że nie ma, skoro rano cały UM zapisał się do komisji...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |