Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ortodonta dzieciecy |
Jak w temacie, ktoś może mi polecić w Łomzy lub w B-stoku?, dziecko w wieku szkolnym, dziękuję z góry
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ortodonta dzieciecy |
Jedynie Białystok i dr.Szarmach. Nie wiem jak daleko posunięta jest wada i wiek pacjenta ale Łomżę bym sobie odpuścił.
|
|
Ja też zakładałam w Białymstoku u innego ortodonty. Odpuściłam Łomżę.
|
|
Można namiary do dr Szarmach?
|
|
tylko docent Szarmach tel 85 652 71 24
|
|
Polecam Dr. Szarmach. Próbowaliśmy leczyć u jednej z łomżyńskich specjalistek - oprócz wydawania (niemałych) pieniędzy na wizyty, z leczenia nic nie wynikało. W dobrym momencie trafiliśmy do Białegostoku. Pani Szarmach nie obiecała cudów - syn ma dość skomplikowaną wadę , ale po ponad 2 latach leczenia widać ogromną poprawę. Dodatkowo nigdy nie ma niespodzianek co do płatności- wszystkie koszty otrzymuje się w umowie. dream on
|
|
Jakiś czas temu jako rodzice staliśmy przed tym samym problemem. Wyborem dobrego ortodonty dla nastoletniej córki. Wadę miała na tyle duża i widoczna, ze nic głośno nie mówiłem ale myślałem, ze aż tak dobrze poprawić się tego nie da. Po 2 latach leczenia i noszeniu aparatu efekt jest nie tyle dobry co wręcz świetny. Rewelacyjny. Żabki wyglądają pięknie, równiutko, córka szczęśliwa a rodzice tez. Na początku, przed leczeniem byliśmy w kilku gabinetach aby zasięgnąć opinii. Byliśmy tez w B. u P. Szarmach. To co tam usłyszeliśmy pokrywało się dokładnie z tym co powiedziała nam w Łomży P. E. Gocłowska. Ze względów czasowo - dojazdy - finansowych zdecydowaliśmy się na P. E. Gocłowska z Łomży. Póki co nie żałujemy tej decyzji. Moja rada jest taka aby zasięgnąć opinii u kilku specjalistów a pózniej wybrać tego, który powinien dziecko leczyć. Pozdrawiam.
|
|
Bardzo dziękuję za pomocne rady, pozdrawiam przedswiatecznie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |