sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kaczyniak odp. reklamo

i kaczyniak ściagnął od tuska telewizje w reklamie , obaj wykorzystali swoje wady , jak myslicie , ktura reklama lepsza , tuska czy kaczyniaka?? ja stawiam na tuska , bardziej zabawna i wiadomo bardziej , o co biega , a w reklamie kaczyńskiego na poczatku niewiadomo , czy chodzi o PO czy PIS.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kaczyniak odp. reklamo

Temat raczej na Polityke :)

chłopie korzystaj ze słownika , ortofrafii można się nauczyc

pabloz4 , co ten komentarz ma związek z tematem postu??

prawdomuwny byś czasami otworzył słownik języka polskiego, albo odwiedził stronę www.sjp.pwn.pl .
Twoje wypowiedzi okrutnie kaleczą naszą rodzinną ortografie :-) Po prostu skaczą po niej i patrzą jak cierpi :)

Jak napiszesz poprawnie pod względem ortograficznym to ludzie na serio potraktują twój post i nie będzie takich komentarzy na temat ortografii.

Spotu PiS-u nie widziałem. Natomiast spot PO przypadł mi do gustu. Oddaje obraz polskiej polityki pod rządami obecnej koalicji.

Koleś chce nabić troche postów i mieć radość że koło nicka będzie miał więcej cyferek tylko co ci z tego jak i tak nie rozdawają nagrody albo upominki za największo liczbe postów.

Spot PO byłby udany gdyby nie było tam Tuska. Z taką polityczną wiarygodnością nie powinno występować się w reklamach partii.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org