Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Robienie paznokci za free- kasa na pomoc |
Ostatnio słyszałem , że kilka pań na fejsbuku robi za darmo paznokcie i pieniądze uzyskane przekazuje na pomoc (nie wiadomo komu). Może to jest nie zły interes by samej sie dorobić!! Nie żerujcie na biednych ludziach!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Robienie paznokci za free- kasa na pomoc |
Nie spisz w nocy by taki news napisać? Byłam świadkiem przekazywania rzeczy osobie potrzebującej. To co piszesz, to pomówienia więc uważaj. Poza tym co chcesz uzyskać tym co piszesz, awanturę i zniechęcenie ludzi do pomocy innym? Brawo. Jedyna rzecz do której można mieć zastrzeżenia, tym ludziom daje się rybe a nie wędkę. Może gdyby to było profesjonalne stowarzyszenie, grupa, fundacja,w której byliby ludzie odpowiednio do tego wykształceni to wyglądało by to inaczej. Niestety by zrobić coś takiego potrzebny jest worek kasy. Sprawa mocno dyskusyjna
|
|
Kawa na ławe proponuję poczytać (nic nie kosztuje) a nie pisać \"ostatnio słyszałem\". Dowiesz się dokładnie dla kogo są przekazywane pieniążki. Super akcja!
|
|
Komus sie nudzi jak widac. Kobiety robia wiele dobrego momagaja matkom i ich dzieciom. Dzieki nim nie jedno dziecko ma co w tej chwili jesc. Brawo dla tych PAN !!!! mloda22
|
|
Jak ktoś chce pomóc to nie musi się z tym afiszowac.To tylko takie moje zdanie .Pani wymyslila sobie szczytny cel za darmo zrobi paznokcie (podejrzewam że dopiero się uczy ) ktoś zapłaci a ona ma gest sama niech da te kasę dla tej potrzebujacej jak już jest taka wspanialomyslna .Kiedyś też należałam do tej grupy.ale się wpisałam bo już nie mogłam znieść tych głupich wpisów dziadowania bo jak to można określić oddam za jajko niespodziankę albo za czekoladę (ile kosztuje jajko 3zł?)masz gest to oddaj i nie dziaduj .chcesz pomóc to.pomagaj a nie rób z siebie samarytanki. ***************
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |