Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
torba na ławce w parku |
Dziś przed 18 byłem świadkiem smutnego wydarzenia. Będąc w parku na spacerku zauważyłem torbę stojącą na ławce - pewnie ktoś zostawił przez roztargnienie lub zapomniał w pośpiechu ,nie ruszałem jej myśląc że o ile ktoś zapomniał jej to wróci po nią . Jak to zwykle o tej porze pojawia się tam trochę ludzi ze zwierzakami na spacer, zainteresowała mnie jedna pani z małym pieskiem która zawzięcie robiła kółka coraz bliżej torby. Pojawił się też jakiś młody człowiek z większym pieskiem którego puścił luzem i to zmusiło panią do tymczasowego odwrotu i widać było że głupio jej teraz podejść i zabrać torbę ,a może szkoda jej było małego pieska, fakt że obdarzyła mężczyznę i psa wulgaryzmami. Więc pani ściągnęła posiłki w postaci młodszej kobiety i gdy tylko młody człowiek oddalił się z psem o dwie alejki dalej, młodsza kobieta złapała za torbę i obie szybkim truchtem a wręcz biegiem oddaliły się do starej kamienicy obok parku. Smutne jest to ze że te panie nie pomyślały nawet żeby zostawić ją na miejscu lub odnieść na komendę , że ten ktoś kto odzyskałby swoją torbę i tak by im to wynagrodził , że może w torbie są lekarstwa które ktoś musi zażyć, lub ważne dla kogoś dokumenty, a najciekawsze że to wszystko działo się prawie przed wejściem do KM
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: torba na ławce w parku |
to się nazywa kradzież,zgłoś to na policję
|
|
Założę się, że autor też miał chrapkę na torbę.
|
|
A tam gówno w pazłotku ...
|
|
Może to pani Barbara zostawiła malutki suwenir z niespodzianką
|
|
Dobra zmiana
|
|
A moze jakis wiekowy staruszek zostwil? Przysiadl i wstajac jego torba juz zostala, to tak jak u jaszczurki co odrzuca swoj ogon.
|
|
Ja na twoim miejscu sam bym ją na komendę zaniósł. . Szkoda ze nie pomyślałeś..
|
|
Jak by w tej torbie była bomba to byście mieli ciekawie. od razu zgłasza się podejrzane rzeczy gość lomza
|
|
a się młodym dziwią że kradną a Mochery nie lepsze czego oni ich w tym kośćiele uczą...
|
|
Ciężko się ludziom powstrzymać.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |