czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Predkosc 4lomza

Witam wszystkich.

Nie zauwazyliscie ze portal 4lomza cos wolno chodzi?
Dla swietego spokoju sprawdzilem rzecz na trzech komputerach z roznymi laczami i chyba cos sie dzieje:/ Rozumiem ze jest wielu uzytkownikow ale to chyba nie jest normalne ze zwalnia az do takiego stopnia szczegolnie przy przegladaniu forum czy logowaniu sie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Predkosc 4lomza

Ogólnie to robi sie kiszka. Wczoraj natenprzykład 4lomza była niedostępna przez jakiś czas - dobra godzinę. Czyba maja problemy z serwerem :(

masz racje cos sie dzieje z ta predkoscia mam dobrego kompa i szybki transfer a czasem musze czekac nawet 10minut az ssie otworzy cokolwiek z 4lomza

4lomza to syf pojawi sie jakasz lepsza konkurencja to ostatni zgasi swiatlo tutaj

Autor: GSG9
4lomza to syf pojawi sie jakasz lepsza konkurencja to ostatni zgasi swiatlo tutaj

Tylko byscie nazekali a robic nie ma komu. Zróbcie lepszą to zobaczycie ile trzeba na to poświęcic czasu.

buhehehe i jakos zaczal chodzic normalnie juz :D

Dostawca Netu nawalił. Teraz zdecydowanie lepiej to racja.

No wlasnie czyli dobrze zauwazylem.
Chwilami zaczelem sie zastanawiac czy mi czasem kompy nie nawlaja:/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org