niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kia Sportage 1 generacja

Witam, zamarzył mi się \"nowy\" samochód, Kia Sportage 1 generacji benzyna 2.0 128 KM, czy ktoś z szanownych forumowiczów miał z nim do czynienia i ma jakieś uwagi, spostrzeżenia na temat tego auta, z góry dziękuję za wpisy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kia Sportage 1 generacja

Sześć lat temu przymierzałem się do kupna tego auta. Niestety przymiarka (dosłownie) nie wypadła pozytywnie. Auto tylko wydaje się się duże, a w praktyce jest ciasne w środku i ma mały bagażnik. Do tego niewygodne fotele i brzydka konsola. Uznałem, że to auto nie dla mnie.

Co prawda mam inne auto, bo kia Ceed 1,6 benzyna 126 km, ale jeśli chodzi o samą markę to na ten moment nie mam zastrzeżeń. Auto z 2012 roku, przejechane prawie 90k kilometrów.

Mnie marzy się Kia Ceed GT, ale niestety budżetowo jest jeszcze poza moim zasięgiem :[

Widziałem kilka takich aut na mieście ale odwagi brak by podejść i pogadać :) W sumie wszyscy są zabiegani więc ciężko komuś d.. zawracać, dzięki za odpowiedzi, dzięki saddam za cenną uwagę

KIA ??? Poczytaj opinie. To auto jest zardzewiałe kiedy wyjeżdża z fabryki, podobnie jak hyundai, honda, dacia i mercedes!

Witam ponownie, no właśnie czytałem i nie jest to cudowne auto ale aż tak źle o nim ludzie nie piszą. Ma ktoś takie auto i pozwoliłby na go obejrzeć i wsiąść za kierownicę? Szukanie w necie nie ma sensu skoro być może będzie gabarytowo nieodpowiednie ;(.

Też mi problem. Rusz trochę makówką! Z ogłoszeń w necie wynika, że aktualnie dwie takie stoją w łomżyńskich komisach. Nic prostszego jak podejść i obejrzeć. Może nawet dadzą się przejechać?

witam, akurat w komisach mają tylko 2 generację, nic to, poczekam ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Skup Aut Łomża i region. Kupujemy auta w bardzo dobrym, dobrym stanie lub coś do naprawy także powypadkowe. Płacimy od 1500 zł do 20 tys. zł. Umowa i gotówka od ręki.
tel. 511199666
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
nieruchomości
Do wynajęcia kawalerka przy Bernatowicza.
tel. 790287366
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org