Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wywoływanie zdjęć |
Witam mam pytanie gdzie mogę najtaniej wywołać zdjęcia u fotografa w dobrej jakości??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wywoływanie zdjęć |
Osobiście polecałbym zakład fotograficzny w pasażu przy dworcu PKS.
|
|
u fotografa to w kodaku na dmowskiego polecam, moze nie tanio ale dobrej jakosci papier a kolory nie sa przeklamane jesli masz wiecej czasu to wywolaj w empiku, skladasz zlecenie online i za 2-3 dni odbierasz w Lomzy w stokrotce dzieki czemu nie placisz za koszty wysylki
|
|
ja polecam na ulicy Malachowskiego, odbior na drugi dzien, albo za pare godzin, dobra jakosc i maja teraz jakas promocje na troszke mniejsze zdjecia za 0,59 gr ;) ;)
|
|
Rzeczywiście wywoływanie zdjęć w punktach stacjonarnych staje się coraz mniej popularne, ponieważ szybciej, wygodniej i taniej jest w internecie. Ja np. wywołuję tutaj http://www.inter-foto.com.pl/ Zdjęcia drukują na dobrej jakości papierze i zawsze wszystkie przychodzą na czas.
|
|
chodzi o wydrukowanie z cyfrowki, czy wywolanie z negatywu.
|
|
ja z www.foto4u.pl korzystam, zamawia się przez internet odbitki i potem odbiera w wybranym miejscu ;) dobrej jakości wychodzą
|
|
Fajnie, że ludzie mają jeszcze w ogóle prawdziwe aparaty, bo z tego co widze u znajomych, jak się kto przerzuci na cyfrówkę, to z reguły potem wcale zdjęć nie wywołuje, tylko je kisi np. na komputerze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |