Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Policja w ŁOMŻY |
https://www.youtube.com/watch?v=YMPaXFObTl8
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Policja w ŁOMŻY |
Na akcję jechali. Cisza nocna, a normy hałasu i tak przekroczone w mieście, to wyłączyli sygnały.
|
|
oczywiscie ze cisza nocna wiec i normy oświetlenia sa przekroczone i dlatego koguty tez zgasili dla bezpieczeństwa. Od dawna wiadomo ze policja moze wiecej
|
|
a na jakiej to ulicy było?? .........................................................................
|
|
zlikwidować Policję, rozdać proce autorowi nie`dotyczy, a dziad pierwszy na kolanach będzie błagał o pomoc
|
|
Leć na komendę i powiedz im że zgłaszasz ich do prokuratury ...
|
|
Nie osadzajmy póki nie dowiemy się co nimi kierowało. Mam odczucie ze nie jechali tak bez powodu. Zapewne w poniedziałek rzecznik prasowy poinformuje media dlaczego tak się stalo
|
|
jeżeli mieli jakiś powód związany z pracą w policji to sygnał+światła i wtedy nie ma sprawy ale taki wybryk dla każdego kierowcy kończy sie tylko w jeden sposób mandat albo prawko zabrane ,
|
|
Dokładnie , po to mają sygnały świetlne
|
|
a mnie się nie wydaję żeby to było u nas. Pozdrawiam.
|
|
przeciez to ulica wojska polskiego chyba
|
|
To nie mój filmik, ja tylko udostępniłem linka na forum :)
|
|
Osobiście wątpię, żeby w taki sposób jechali, bo mieli taki kaprys. W dziwnym momencie się filmik urywa jak jeszcze nie zjechali na swój pas. Może wtedy właśnie włączyli koguty. Na mylomza w komentarzach ktoś pisał, że mijał go ten radiowóz i że włączały i wyłączały się koguty w radiowozie, więc może jakąś awarię mieli.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |