Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
swojskie wędliny |
gdzie w łomży mogę znaleźć sklepy ze swojskimi wędlinami , wędzonymi a nie barwionymi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: swojskie wędliny |
smieciowe zarcie juz przestaje smakowac powoli:D
|
|
łomżyńska wędzarnia sklep firmowy na Wyszyńskiego i kazańskiej oraz nowogrodzkiej.
|
|
Na nowogrodzkiej u łepka. Je*ać gmo! Pomysłowo.
|
|
najlepiej wędzic samemu
|
|
unia nie pozwala , zabronione uwaga jestesmy w euroooooo eeeeutrooooo buahahaha czarnuchy juz pukaja do drwi nara biedny sasiedzie hehe
|
|
czarnuchy już tu jadą i mają strasznie nabrzmiałe.. po długiej podróży, polki przywitają już ich należycie godnie przysłowiowym chlebem i solą :D
|
|
Raczej ciężko będzie najlepiej popytaj znajomych jeśli chcesz 100 Lepiej popytaj znajomych kto wędzi swoje mięsko tam będziesz miał swojskie oczywiście i cena będzie inna ale niebo w gębie
|
|
nie jestem za tym żeby nas zalewała masa ludzi uchodźców ale twój post nadaje się kartoflu co najmniej na wywalenie z 4lomza
|
|
Łomżyńska wędzarnia na pewno. A czy jeszcze gdzieś to nie wiem...
|
|
Wędzą na Nowogrodzkiej jest szyld. Zapekluj i Ci uwędzą.
|
|
sklep Masarnia Bocki, przy dworcu PKS, bardzo smaczne swojskie wędliny.
|
|
Oczywiście najlepiej wędzić samemu ale nie każdy ma na to warunki. Myślę że jak ktoś zadaje pytanie to idiotyczne odpowiedzi nawołujące do nienawisci rasowej powinny być usuwane przez administratora.
|
|
|
Samemu najlepiej wędliny robić. Przynajmniej się wie co tam jest.
|
|
|
na dworcu sklep z Bociek , domowa wedlina , firma Kargul i pawlak -wedliny naprawde super kupuje w blaszaku i na bawelnie w sklepach PPS. wczoraj widzialam w farmerze tez tej firmy. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Możesz sprawdzić na mapie gdzie znajdziesz jakiś dobry sklep mięsny http://www.wieprzopedia.pl/mapa , sprawdziłem gdzie w mojej okolicy są dobre sklepy, udałem się do jednego i powiem ci że sprzedają tam naprawdę dobre wędliny
|
|
Najlepiej uwędzić wędliny samemu. Tylko wtedy mamy pewnośc co jemy, bo widząc wędliny na półkach supermarketów, czasami aż boję się pomyśleć co tak na prawde jest w środku. VIP_1 czego używasz do opakowania uwędzonych wędlin? Ja zazwyczaj kupuję folię lub osłonki na http://www.nomaxtrading.eu/pl/oslonki-viscoflex
|
|
VIP ale masz zajefane wyroby. Ja wędze jutro tylko zamiast kurczaka mam indyka bo więcej mięsa :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |