Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie do kobiet |
Mam pytanie czy któraś z dziewczyn odwiedzających to forum miała do czynienia z kobietą ginekologiem i mogłaby polecić najlepszy gabinet na terenie Łomży gdzie przyjmuje kobieta ? Dzięki za odpowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie do kobiet |
Hej chyba słabo jest z kobietami ginekologami w tym mieście- bardziej wypromowani są faceci- ginekolodzy. Ja chodziłam do pani Piskorskiej, ogólnie jestem zadowolona(prowadziła bez zarzutu moją ciążę), chociaż też się nasłuchałam na jej temat różnych mało ciekawych historii. Mimo wszystko uważam jednak, że jest ok i ma podejście do pacjenta. dream on
|
|
z doświadczenia wiemże mężczyźni ą lepszymi lekarzami
|
|
Polecam panią U. Głuszkowską - znam od lat ; przyjmuje w ramach NFZ na Mazowieckiej , tel. 2186359 gergely
|
|
Moi drodzy! Jest wiele kobiet o specjalizacji ginekolog w Łomży - nie rozumiem dlaczego tak mało znanych - a b. dobrych w tej dziedzinie. Ot chociażby dr J. Karlikowska, dr Załęska, dr E. Jaszewska - polecam. Miłe, sympatyczne i znaja się na fachu :)
|
|
Moi drodzy! Jest wiele kobiet o specjalizacji ginekolog w Łomży - nie rozumiem dlaczego tak mało znanych - a b. dobrych w tej dziedzinie. Ot chociażby dr J. Karlikowska, dr Załęska, dr E. Jaszewska - polecam. Miłe, sympatyczne i znaja się na fachu :)
|
|
a dlaczego ma to być kobieta??? akapulko12
|
|
|
kobiety "ginekolożki" są niedelikatne
|
|
Doktor SKRETEK przyjmuje w ciagu budynkøw naprzeciw szpitala.Ulica Pilsudskiego.
|
|
najlepszy ginekolog to facet, a najlepszy fachowiec to dr Poppe mimo całego szumu wokół niego
|
|
Chodziłam kiedyś do Karlikowskiej ja jeszcze byłam dziewicą. Czy byłam zdrowa czy byłam chora zawsze dawała mi te same leki.. i moim koleżankom też. Byłam dziewicą jeszcze i raz wbiła mi tak wziernik że aż zawyłam a ona "nie przesadzaj..." To był ostatni raz u niej. Potem była Głuszkowska. Fajna babka. Tylko że mimo moich próśb nigdy nie zrobiła mi usg. Teraz się okazało że mam torbiele i być może nigdy nie będę miała dzieci... Można to było przez usg wykryć 5 lat temu. Może wtedy miałabym wieksze szanse? Teraz chodzę do Skrętka. Niedługo już tylko poliklinika w Białymstoku mi zostanie...
|
|
Ja polecam panią E. Jaszewską. Chodź przyznam, że faceci są bardziej delikatni i jeżeli nie robi ci to problemu to niech znajdzie ginekologa męskiego. http://lomza.go.pl
|
|
zielone-oczy nie martw sie ja mialam torbiele 'pielegnowane' przez lekarzy pare lat, skutek- operacja, ale mam dzidziusia wiec mysl pozytywnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |