Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ptysiu Wielki Powrót |
Od Dziś Ptysiu Powraca Wraz Z Nowymi POmysłami i Tematami ;) OWACJE NA STOJĄCO DLA PTYSIA ... he
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ptysiu Wielki Powrót |
|
Mi go bardzo brakowało , forum 4lomza.pl bylo bez niego szare i smutne Ptysiu czekam na pierwszy temat i pierwsze posty
|
|
Juz ten Wasz Ptysiu powraca dosyc dlugo! ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Rozmawiałem z nim dziś mówił że poczyta sobie co tu piszecie zapozna się z tematami i wtedy będzie się udzielać ale jest wśród nas ;)
|
|
A CO WIELKI PTYSIU CZEKA AZ MU PONOWNIE NETA PODLACZA???????? BO ZA NIEPLACENIE ODCIELI?????????
|
|
Ptysiu pewnie sam założył posta i czyta jak tęsknimy :p Oj, lubilam jego przezabawne teksty, aż miło się siadało do komputera. Najbardziej zapadł w pamięć ten, że ronda się rozwiną i będzie ok :p Malwina
|
|
Co sie tym tak przejmujecie ?
|
|
Ptysiu ty już nazawsze zapisałeś się w histori Łomży a konkretnie tego forum i to w pozytywnym znaczeniu POZDRO DLA PTYSIA Dobrze ,że jest jakaś osoba co nazywa rzeczy po imieniu np. że ronda się rozwiną i będzie ok :)
|
|
Dziękuję ale ja - Ptysiu80 to nie ptysiu91 z Bawełny. Kumasz ???
|
|
|
Oj nie sądzę żebyśmy go tak prędko zobaczymy na Forum. To że od dzisiaj znów jest w Łomży to nie znaczy że coś nedzie pisał
|
|
ptysiu(91) ma przeciez jakis cel - dobic do 10000 postow....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |