sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rampa

czy ktos wie - jaki i o ktorej puszczaja dzisiaj film w ogrodku przy rampie??

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rampa

Dzisiaj to nie wiem ,ale jutro gra zespół PUBLQUE. Byłam tydzień temu, było super. Śpiewają dwie dziewczyny, muzyka na poziomie, super głosy. Cieszę się, że takie talenty są w Łomży.

ja slyszalam ten zespol w ogrodku jamowym i musze powiedziec ze sa rewelacyje!!!! maja bardzo ambitne piosenki wymajajace zdolnosci wokalnych. Oby takich zespolow bylo jak najwiecej bo dzieki takim zespolom zycie nabiera barw i nawet nasza Łomża nie wydaje sie juz taka szara:D

może inne lokale zaczną to naśladowac -Łomza góra

a oczywiście chodzi o Żaklinę i Madzię no świetne dziewczyny życze wam powodzenia w nadchodzących koncertach

Jack Daniels rulezzzzzzz

Trzeba przyznać że te dziewczyny mają w repertuarze naprawdę wymagające piosenki. Słychać że głosy ustawione, mocne i konkretne. No i prezencja niczego sobie. Oby tak dalej!

serdecznie dziekuje za wasze opinie!Juz od dawna obnosilismy sie z zamiarem stworzenia zespolu i robienia muzyki, którą naprawde lubimy.Myslimy nad złożeniem zespołu z muzyków (instrumentalistów):)w niedalekiej przyszłości, ..w każdym razie zapraszamy na koncerty w czwartki ogródek Rampa vip(jak bedzie padać to pod wiatą:))18.00 -23.00, ten piątek jama ogródek ufo 20.00 -23.00, niedziela St. Rynek 18.00 -22.00!Jeszcze raz dziekuje za wsparcie! Do zobaczenia!Repertuar również bedziemy poszerzać i cały czas starać się o najwyższy poziom w miarę naszych możliwości:)Pozdrawiam serdecznie!Żaklina(PubliQue)

I mieliśmy kolejną wspaniałą dawkę muzyki dziś wieczorem w rampie. Naprawdę jest czego posłuchać!!!

;)

Jack Daniels rulezzzzzzz

Nie wprowadzajcie ludzi w błąd. W niedzielę na Starym Rynku nic nie było.

nie bylo konceru na starym rynku bo impreza zostala odwolana przez organizatora!

Z tego co mi wiadomo, właściciel ogródka odwołał koncert ze względu na zmienną pogodę :(

zgadza się :/ jak przestanie padać i wieczory będą w miare cieplejsze to moze ponownie coś ruszy.

http://lomza.go.pl

zgadza się :/ jak przestanie padać i wieczory będą w miare cieplejsze to moze ponownie coś ruszy.

Zapraszam: http://lomza.go.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org