Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jakie „Wolisz…” pytania najbardziej rozbawiają w gronie znajomych? |
Ostatnio coraz popularniejsze stają się zabawne i czasem zaskakujące pytania typu „Wolisz...?”, które świetnie sprawdzają się na imprezach, spotkaniach rodzinnych, czy nawet online. Takie would you rathers questions potrafią nie tylko rozśmieszyć, ale też zbliżyć ludzi, pokazując ich sposób myślenia. Na mojej stronie zebrałem wiele kreatywnych propozycji, które idealnie pasują do różnych okazji. Jakie pytania typu „Wolisz...” wywołały u Was najwięcej śmiechu lub dyskusji? https://wouldyourathersquestionss.com/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jakie „Wolisz…” pytania najbardziej rozbawiają w gronie znajomych? |
Zaczęło się od zwykłego wieczoru w Gdańsku, kiedy kumpel rzucił mi hasło, że znowu coś wygrał online. Pomyślałem „co mi szkodzi” i zajrzałem tam, gdzie on gra. Przewinąłem kilka gier i od razu przyciągnął moją uwagę automat z motywem starożytnym. Po godzinie miałem saldo, jakiego nie widziałem od dawna. Strona, o której mowa, to spinmama – tam właśnie udało mi się przełamać złą passę i odbić się finansowo. I co najlepsze, wypłata poszła błyskawicznie, bez zbędnych formalności.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |