Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oryginalny pomysl.... |
Chodzi mi j.w. widac w temacie o originalny pomysl na romantyczny wieczor we dwoje... Wiem ze wielu z Was napisze ze to kolejny glupi temat ale mam nadzieje ze znajda sie rowniez osoby ktore sproboja mi cos poradzic wkoncu co 20 glow to nie jedna :) Chodzi mi o oryginalne pomysly a nie o banaly typu restauracja.. kino itp Chce zeby moja wybranka w tym dniu poczula sie jak Ksiezniczka :)) Z gory dziekuje za odpowiedzi :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oryginalny pomysl.... |
Kup jej koronę :) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Alez ty jestes glupi :/// Prosze o zdanie ludzi madrzejszych ludzi niz pan pseudo mysliciel Markac ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Licz się ze słowami kretynie, pseudoromantyku. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
ahahahah
|
|
Takie rzeczy to tylko w erze
|
|
Zauważ, że jak ktoś Ci sprzeda pomysł, to przestanie być oryginalny...
|
|
Markac pierwszqa rzecz to Ty uwazaj na slowa bo znajde Ciebie w kadym miejscu w Łomzy czy w tym obsranym bialymstoku i tam juz nie bede mily i uprzejmy lamusie ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
A tak wogole panie Markac czyu uwazasz ze akzdy kto ma w sobie cos takiego ze chce usczesliwic druga osobe musi byc maly watly jak ty obszczymurku?? wiedzialem ze na tym forum nie da sie nic napisac bo temat zaraz schodzi na inna droge ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Markac dał swój oryginalny pomysł... to może jednak chcesz nieoryginalne? - kwiatki
|
|
K69: nie uzyskasz tu zapewne zbyt wielu porad, gdyż to nie to środowisko. Jak zbudować procę, pobujać się w rytm hip-hopu, wypłacić skutecznie z dyńki, albo skroić flagę rywalowi lub bronić barw na stadionie - to tematy dla rzeczoznawców tego forum. Dzieci nie zajmuja się jeszcze dziewczynami, bo albo przechodzą dopiero mutację, a jak juz znikły pryszcze to brak kasy na jakiekolwiek przyjemności oprócz wyjazdu z ukochanymi kibicami, żeby się ganiać po kartoflisku z kibolami rywali. ADALL
|
|
ADALL popieram...
|
|
hahaha! Co do środowiska tego forum to racja! A w pieluszkach jeszcze g...o śmierdzi
|
|
Siedzę w samochodzie przed blokiem. Ławkę okupują dzieciaki. Przekrój 8-13lat. I nie mam odwagi ani chęci zwrócić im uwagi -zareagować na ich niewybredne zachowanie.Jednemu wystaje paczka z fajkami z kieszeni,drugi klnie jak szewc,dziewczynki chichoczą.Znieczulica powiecie-możliwe...Im już nic nie pomoże.Co najwyżej po mojej interwancji mogę się spodziewać odrapanego samochodu ,bo na pewno nie zmiany ich zachowania. Wiem ,że nie związane z tematem,ale taka nasunęła mi się refleksja po wypowiedzi ADALL-a. K69- wiesz co dla mnie byłoby oryginalne? Gdyby mój chłopak wynajął łódeczkę lub kajaczek i w ciepły letni wieczór zabrał mnie na oglądanie zachodu słońca. Pozdrowionka:) G a z e l a
|
|
Gazelo pomysl super dziekuje bardzo na tym forum sa jednak jeszcze nieliczni myslacy ludzie... :) ______ Żyj żyj na maxa...
|
|
Podoba mi sie bardzo pomysł Gazeli, lecz troche mało romantycznych łodeczek jest u nas i nie ma za bardzo gdzie płynąć i wieczory zimne już są. Ja bym chciał swoją panią zabrać w takie miejsce gdzie ona by chciała.Tzn dowiedzieć sie ukratkiem gdzie ma ochote jechać, lub co robić i tam ją zabrać. Ewentualnie mi bardzo podobają sie spacery po lesie gdzie nikt nie przeszkadza i jest cisza i spokój.Pozdrawiam i mam nadzieje że twoja wybranka bedzie zadowolona z twojego pomysłu ;) Majkel
|
|
markac ma rację,dla księżniczki -korona
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |