Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suknia ślubna |
Witam. Chciałam się dowiedzieć gdzie można wypożyczyć suknię ślubną w przystępnej cenie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suknia ślubna |
Musisz iść, przymierzyć, dobrać odpowiednią do Twojej figury. Odwiedź łomżyńskie sklepy/salony ślubne. Po drugie, było już wiele wątków na ten temat, poszukaj na forum.
|
|
jaki rozmiar? Apus
|
|
Rozmiar 38 ale jestem niska i wiem czego szukam. Liczę na jakieś podpowiedzi nie musi być to salon w Łomży:)
|
|
jak wiesz czego szukasz to w czym problem? wyślij zapytania do salonow ze zdjeciem tej sukni którą chcesz i bedziesz wiedziala jaka cena za wypozyczenie. Na forum raczej tego sie nie dowiesz
|
|
Sukni upatrzonej nie mam tylko krój wiec szukam salonu co ma rożnego rodzaju kreacje w przyzwoitej cenie.Liczyłam na podpowiedzi Pań co wychodziły za mąż trudno raczej tu niczego się nie dowiem dziękuje za odpowiedzi.:)
|
|
Madzia odezwij sie do mnie na priv ( liliana-l@o2.pl) ja tez szukam sukni moze razem cos wychaczymy i poplotkujemy o ślubach itp :) Ola
|
|
masakra, zapytasz o coś i od razu hejt... a wracając do tematu to rozejrzyj się może na początku po sklepach ze zdjęciami sukien w internecie, myślę, że jak masz bardzo konkretne oczekiwania to nawet warto podjechać do jakiegoś innego miasta, żeby przymierzyć i sprawdzić, czy taki krój jaki sobie wyobrażasz w ogóle do Ciebie pasuje :) ja mam ten sam problem i zaczęłam od internetu, byłam już raz w Wawie, ale nie wybrałam nic niestety :(
|
|
Uszyj u krawcowej taniej będzie i suknia Ci zostanie
|
|
Zaciekawiło mnie uszycie kreacji może któraś z Pań się orientuje ile kosztuje takie coś i gdzie można znaleźć dobra krawcowa ?
|
|
Uszycie sukni w Zambrowie u Ewy Bartnickiej kosztuje około 2500 zł. Za wypożyczenie ceny są różne. Ja polecam salon na długiej na piętrze mają bardzo dużo modeli. W salonie na Mazowieckiej np jest bardzo miła obsługa. Reszty nie polecam. No ale musisz przekonać się sama ;) h0jowe forum
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |