środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Suknia ślubna

Witam. Chciałam się dowiedzieć gdzie można wypożyczyć suknię ślubną w przystępnej cenie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Suknia ślubna

Musisz iść, przymierzyć, dobrać odpowiednią do Twojej figury. Odwiedź łomżyńskie sklepy/salony ślubne. Po drugie, było już wiele wątków na ten temat, poszukaj na forum.

jaki rozmiar?

Apus

Rozmiar 38 ale jestem niska i wiem czego szukam. Liczę na jakieś podpowiedzi nie musi być to salon w Łomży:)

jak wiesz czego szukasz to w czym problem? wyślij zapytania do salonow ze zdjeciem tej sukni którą chcesz i bedziesz wiedziala jaka cena za wypozyczenie. Na forum raczej tego sie nie dowiesz

Sukni upatrzonej nie mam tylko krój wiec szukam salonu co ma rożnego rodzaju kreacje w przyzwoitej cenie.Liczyłam na podpowiedzi Pań co wychodziły za mąż trudno raczej tu niczego się nie dowiem dziękuje za odpowiedzi.:)

Madzia odezwij sie do mnie na priv ( liliana-l@o2.pl) ja tez szukam sukni moze razem cos wychaczymy i poplotkujemy o ślubach itp :)

Ola

masakra, zapytasz o coś i od razu hejt...
a wracając do tematu to rozejrzyj się może na początku po sklepach ze zdjęciami sukien w internecie, myślę, że jak masz bardzo konkretne oczekiwania to nawet warto podjechać do jakiegoś innego miasta, żeby przymierzyć i sprawdzić, czy taki krój jaki sobie wyobrażasz w ogóle do Ciebie pasuje :) ja mam ten sam problem i zaczęłam od internetu, byłam już raz w Wawie, ale nie wybrałam nic niestety :(

Uszyj u krawcowej taniej będzie i suknia Ci zostanie

Zaciekawiło mnie uszycie kreacji może któraś z Pań się orientuje ile kosztuje takie coś i gdzie można znaleźć dobra krawcowa ?

Uszycie sukni w Zambrowie u Ewy Bartnickiej kosztuje około 2500 zł.

Za wypożyczenie ceny są różne. Ja polecam salon na długiej na piętrze mają bardzo dużo modeli. W salonie na Mazowieckiej np jest bardzo miła obsługa. Reszty nie polecam. No ale musisz przekonać się sama ;)

h0jowe forum

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org