Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wideorejestrator - zostawiacie w aucie na postoju? |
Pytanie do tych którzy maja ten sprzęt. Zostawiacie na noc w aucie? Czy zabieracie ze sobą?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wideorejestrator - zostawiacie w aucie na postoju? |
Po co zabierac? toc to nie ksoztuje majatku a w nocy wideo tez moze sie przydac
|
|
ja zostawiam w aucie,lecz zauwarzyłem że jest to dobra sprawa,wczoraj nagrałem pajaca z grajewa jak na skrzyżowaniu w piątnicy na czerwonym se pojechał na lewo skręcie a co lepsze to że był to tir z MLEKPOLU,zastanawiam się co z tym nagraniem zrobić,
|
|
Zgłoś to do Mlekpolu i niech zrobią porządek z tym. Skrzyżowanie w Piątnicy Tiry nagminnie przejeżdżają na czerwonym.
|
|
Zgraj na płytę i wyślij do KMP Łomża. Niektórym chłopcom się wydaje, że jak mają dużą furę, to mogą więcej. Freud...
|
|
Wyślij na komendę.
|
|
widzę, że donosicieli jest w tym kraju coraz więcej ! albo to zwyczajne przygłupy bezrobotne, co do Policji się nie dostali :-) z chęcią bym wam donosiciele w twarz na pluł i w dupę kopnął.... SPOŁECZEŃSTWO OBYWATELSKIE
|
|
Wyślij na komende i zrób z siebie mende. He he a Wy wspaniali kierowcy zawsze jeździcie tak według wszystkich zasad? Jak o 12 wnocy przejechał na czerwonym to faktycznie poważne przestępstwo. Przecież male dzieci mogły już przechodzić przez ulicę albo coś. A tak na poważnie to jeśli nawet ktoś się zdecydował na taki czyn to miał 100% pewności ze nikomu nie wymusi. Strach na ulice teraz wyjść bo zawsze ktoś może nas nagrać..........
|
|
Nagrywajcie i wysyłajcie trzeba tępić cwaniactwo za kółkiem.
|
|
wysyłaj i nie słuchaj tych cwaniaczków powyżej
|
|
Żenujące teksty o tych donosicielach. Jak by ci matkę zabił, tak jak na piłsudkiego na przejściu dla pieszych, to być darł mordę jeden z drugim, że trzeba wszystkich ścigać. Na policję i to jak najszybciej, bez udostepniana na yt lub innych serwisach.
|
|
O której godzinie to było?
|
|
Ty kolniak, a nie wpadło Ci człowieku do głowy, że z prostopadłego kierunku też ktoś się \"zdecydował na taki czyn to miał 100% pewności ze nikomu nie wymusi\" ??? To że to było w nocy to nie jest żadne usprawiedliwienie. Takie mądrości to wciskaj sobie do lusterka wstecznego na kukawce i orlenie. Tam Twój teren. Pozdrawiam.
|
|
dobrze eliminować patologie 24 tonowa --królowie szos na komendę nagranie daj .
|
|
A właśnie sobie przypomniałem! Też mam wideorejestrator i nagrało mi się jak typek jechał chyba po serwatke w piątnicy ursusem z taką beczką na przyczepce i jak zapaliło się czerwone światło to cham i prostak zatrzymał się na przejściu dla pieszych! Toż to skandal! To też mam to wysłać? A i wydawało mi się że był w gumofilcach.......
|
|
pewnie, że wysyłać, ale tylko przypadki zagrażajace życiu a nie jakieś tam głupoty jak ktoś wjedzie jednym kołem na ciągłą linię lub kończy na ciągłej wyprzedzanie i jest to 100% bezpieczne. Czerwone na światłach zgłoś, dziś był pokaz na skrzyżowaniu legionów z przykoszarową i dachowanie busa ---------------------------------------------
|
|
tym tirem jechał w dzień przed dziewiątą,może to daltonista jezdzi
|
|
Czytam to i... żal qrwa was oj żal. Chore społeczeństwo sprzedawczyków i donosicieli, które za wszelką cenę chce udowodnić , że \"on\" jest głupi a \"ja\" mądry. Cherlawe zapeziałe, zakompleksione matołki, które chcą podbić swój level społeczny na pseudo forach z gównianymi \"niby\" ważnymi tematami, zajmijcie się czymś bardziej produktywnym, koniec z pierdzeniem w taboret przed ekranem... Ich bin fur Berlin...
|
|
Twój level nie podskoczył ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |