Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Queen symfonicznie |
cieszylam sie,ze bede mogla w Lomzy wysluchac moje ulubione utwory zespolu Quenn w wykonaniu Filharmonii Kameralnej im.Witolda Lutoslawskiego. Jestem fanka tej grupy od lat mojej mlodosci ! Postanowilam wczesniej kupic bilety -tj 07.01.2016 wybralam sie do empiku i zarezerwowalam bilet w cenie 109 zl. Wybralam dobre miejsce,bo mialam mozliwosc wzgladu,gdzie znajduje sie scena i gdzie mnie bedzie najwygodniej ! Ufff... Wszystko zalatwilam i cieszylam sie na moment,kiedy bede mogla usiasc wygodnie w fotelu i wysluchac moich ulubionych utworow. Jednak tak sie nie stalo,poniewaz nie zastalam pod adresem Nowa 2 nikogo,tylko jakies 3 auta stojace na parkingu. Mlody mezczyzna poinformowal mnie ,ze prawdopodobnie koncert zostal odwolany. Za chwile podszedl do nas ktos z ochrony firmy \"Kuguar\"i potwierdzil to wydarzenie. Tak jak mowi stare przyslowie \"pocalowalam klamke\" i nikogo to nie interesuje,ze moze nalezy powiadomic najszybsza droga tj. na portalu lomzynskim lub tez na stronie Filharmonii Kameralnej, fanow tej grupy ! Freddy Merkury ,lider grupy Queen,chyba by rzucil mikrofonem w takie dzielo organizatorow,gdzie nic sie nie klei \"kupy\" i wszystko jest do DUPY !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Queen symfonicznie |
informacja o odwołaniu koncertu była już dawno, zwracano za bilety
|
|
jak dawno,jak ja 07.01 kupilam bilet ! Kto zwracal za bilety i gdzie to bylo informowane?
|
|
Ja tez wielokrotnie widziałem komunikat na internecie o odwołanym koncercie.
|
|
Skoro przyszłaś i nie było ludzi to jednak pozostali uzyskali informację o odwołaniu koncertu.
|
|
Organizatorzy dali ciała tak jak kiedyś Freddy dawał czterech liter.
|
|
Plakaty byly porozwieszane na slupach w calej Lomzy o tym koncercie! Sama ta droga sie dowiedzialam ! Normalnie na plakaty nakleja sie informacje -w formie podluznych bialych paskow-ze koncert albo jest odwolany,ale druga wersja -koncert jest juz wysprzedany(brak biletow) . Tego jednak nikt nie raczyl dokonac! Jest to calkowita obojetnosc i lekcewazenie melomana ! Odnosnie seksualnej orientacji Freddiego : nie pierwszy i nie ostatni -jak wiele ludzi tak wiele orientacji ;-) Zawsze widzialam w nim genialnego muzyka i frontmena !!!
|
|
http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/queen_i_adam_lambert_w_polsce_2016_-_kiedy_i_gdzie_koncert_sprawdz_informacje/126602
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |