piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TV + Internet

witam.
chciałbym się zapytać jaka telewizja i internet jest dobry, w miarę ogarnięty w łomży na osiedlach domków jednorodzinnych a dokładniej okolice straży. Na chwilę obecną odbieram tv ze zwykłej siatkówki a internet z play LTE, internet mnie dobija, za 99zł ms 2 osoby korzystające z internetu np. film i www = masakra(nic nie idzie zrobić). szkoda tych 100zł im płacić.

Chciałbym założyć coś normalnego gdzie na spokojnie będę mógł oglądać tv a zarazem surfować po necie i nie czekać aż youtube się zbuferuje lub strona wczyta.

Napiszcie z czego macie TV i Internet w tych okolicach i czy jesteście zadowoleni jak to śmiga, czy też może jest problem z tym.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TV + Internet

Internet mogę polecić z Polsatu Cyfrowego LTE. Niedawno taki założyliśmy i bez problemu na 3 komputerach wszystko działa, dodatkowo dziecko ogląda bajki na Youtube na telewizorze również przez internet. Oryginalnie najwiekszy pakiet jaki wzięliśmy jest za 99zł, natomiast płacimy połowę gdyż mam telefon w Plusie.
Wiem że jeśli się weźmie dodatkowo telewizję cena również się zmniejsza.

Ktoś coś jeszcze napiszę może z czegoś innego ktoś ma i kilka zdań napisze

Napisałbym, ale nie mieszkam \"przy straży\" ;)

jak masz telefon stacjonarny to polecam internet światłowodowy z orange.

Ziomek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org