sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pies,proszę o pomoc

Tydzień temu został na moje podwórko podrzucony pies.Chciałam go przygarnąć,ale niestety nie dogaduje się z moim psem (ciągłe bójki) i dwoma kotami (też przybłędy).Koty się bardzo boją i wychodzą z kątów dopiero nocą.Szukam dla niego domu.Pies niestety będzie dość duży,teraz to jeszcze szczeniak.Jest bardzo mądry,pełen energii i szybko się uczy,ale chyba woli być sam.Będzie świetnym stróżem na podwórko.Jest odrobaczony i odpchlony.Pomóżcie mi znaleść dom dla niego.Zdjęcie jak trzeba mogę wysłać na maila.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pies,proszę o pomoc

opisz tego psa, może się zdecyduje na niego

Taki zwykły burek i ma takie proszące oczka.

Ale myślę,że i takie burki zasługują na dobre traktowanie.kocham zwierzęta i serce mi się kroi na myśl,że jakiś debil go wyrzucił na ulicę.

proszące oczka mnie nie poruszą, proszę napisać jaka maść w jakim wieku itd.

To jest mieszaniec,brązowy z czarnym.To jeszcze szczeniak.Po zębach widać,że ma nie więcej niż sześć miesięcy,ma jeszcze mleczaki, teraz jest do kolan.Będzie dużym pieskiem.Nie oddam go na łańcuch przy budzie,taki warunek.

u mnie pies lata po podwórku luzem, mieszka w ciepłej budzie i z pełną michą ale Twój pies mi nie pasuje przykro mi,ale oddaj go do schroniska

Nie oddam go do schroniska.Będę szukać dalej.

Panda szacunek

Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę

gdzieś musiałem go podrzucić zawsze bleszczał przy drzwiach kiedy akurat oglądałem TV

ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ

albo może któryś kebab by chciał w końcu z czegoś muszą robić te kręcące sie kokony co skwierczą pod propanem i butanem :-))))))

Żartuje też mi szkoda tego pieska

ZAWSZE MOŻE BYĆ GORZEJ

Wyślij zdjęcie na profil fb schroniska, tam dużo osób zagląda, może ktoś zainteresuje się nim.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org