środa, 16 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lokata z zastrzeżeniem do 18 r.ż.

Mój brat miał niedawno chrzest swojej córki. Ojciec chrzestny wpłacił małej 2 tys zł z zastrzeżeniem że nie może wyciągnąć tego do 18 r.ż. Pomyślałem sobie że przemyślany krok, prawa?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lokata z zastrzeżeniem do 18 r.ż.

Jaki przemyślany ?To zadna inwestycja,za 18 lat te 2000tys będzie nic nie warte.Teraz za te pieniądze mozna mieć dobry rower a za lat osiemnaście nie wiadomo czy na kolo do tego roweru starczy :-).

2000 tys. ? :P No no bardzo dobry prezent :D Jestem zdania,że dziecko nie będzie zadowolone z pieniedzy. Takie dziecko nie zrozumie tego raczej. O wiele lepszym pomysłem byłoby podarowanie mu czegoś materialnego. Na przykład roweru czy też tableta.
Z drugiej strony to Twoja rodzina. Rób tak jak uważasz .
Ewentualnie jeszcze dopytaj się tutaj:
http://www.forum-kredytowe.pl/

Joł joł

hha czytać wasze posty , to jak spacerować po psychiatryku ... ludzie jaki rower jaki tablet ?! chrzest !! tzn że dziecko jest małe, bardzo małe , rok no góra 2 ... więc na pewno bardzo dobry pomysł, lepiej wrzucić to na jakaś oprocentowaną lokatę , i dorzucać co raz jakieś pieniądze , ale reasumując bardzo mnie to cieszy wasze rozumowanie , rower i tablet za kilkanaście lat będą więcej warte niż 2000tys , i ciekawi mnie jak tak małe dzieci cieszą się z takich zabawek jakie wy wymieniliście . Pozdro600

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org