Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Noclegi w Zakopanym lub okolicy |
Witam Czy ktoś może podać namiar - polecić tanie fajne noclegi w Zakopcu??? Rodzina 2 +3 Dzięki za opine
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Noclegi w Zakopanym lub okolicy |
Migiel ul Obercanówka tel606920404 zadzwoń i się umów ja płaciłem 85zł za dobę pokój 2 osobowy
|
|
To jest Zakopane, nie Zakopany. Więc chyba powinno się mówić (i pisać) w Zakopanem?
|
|
20 km od Zakopca :) ale warto. Agroturystyka U Magdy telefon: 18 262-44-50 telefon kom.: 517-067-145 za nocleg :20 PLN od sosby / obiady (smaczne) 15 PLN adres:Jamne 174a, Ochotnica Górna
|
|
http://www.kiry.zosprp.pl/.Masz linka Zadzwoń i popytaj ceny sa o wiele mniejsze a i domki super
|
|
a moze ktos wie gdzie mozna jechac z psem na mazury? nie chce zwierzaka zostawiac w domu i nie chcialabym daleko odjezdzac od Lomzy, bo zle znosi podroze. przepraszam. nie mam polskich liter, cos poprzestawialam na klawiaturze... ups blondynka
|
|
Ja zawsze szukam przez Bookapart, mają bardzo dużą bazę, można porównać sobie ceny i wybrać najlepszą opcję :)
|
|
Dziękuje za pomoc Na pewno dzięki wam spędzę fajne chwile w Zakomanem
|
|
Jak szukasz przez bookapart, masz tam też opcję do zaznaczenia w filtrach \"zwierzęta akceptowane\" w ten sposób wyskoczą ci propozycje, gdzie możesz zabrać psa :)
|
|
W Murzasichle jest hotel Kopieniec. Polecam, standard wysoki, wszędzie blisko, ale jednak spokojniej niż koło krupówek, widoczki, jedzenie u nich - u mnie mają wielkiego plusa ;)
|
|
A co w takich Murzasichlach robić? Najeść się do syta, usiąść w fotelu i podziwiać widoczki?
|
|
Co kto lubi, narty w zimie, rower w lecie? Szlaki bardzo blisko - na Halę Gąsienicową, Kasprowy, Morskie Oko, więc mniejsza lub większa wyprawa jak najbardziej wchodzi w grę, uwierz mi, my postawiliśmy na aktywny wypoczynek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |