Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak być prawdziwym kozakiem na forum? Część I |
Pisząc na tak popularnych forach, jak to, łomżyńskie, powinniście zwracać na siebie jak największą uwagę (szczególnie płci przeciwnej). Biorąc przykład z mojego osobistego "idola" - daktyla, postaram się udzielić Wam kilku bardzo cennych rad. Podstawą jest posunięta do granic możliwości ORTOGRAFIA. Nie każdemu z Was znane jest to trudne pojęcie. Przykład - kolega daktyl. Koniec jednak nudnej teorii, przejdźmy do praktyki! Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:26 jak mie możesz jechać jak mie nawet nieznasz palo a pozatym jestem już pelnoletni gowniażem możesz być ty bo nudzi ci się i innych krytykujesz Prawdopodobnie jedna z najlepszych wypowiedzi daktyla, obrazująca w pełni jego skomplikowaną, wiejską osobowość i zdobyte wykształcenie. Po powyższym wnioskujemy także, że daktyl bardzo dużo czyta (obrazkowo). ______________________________________________________ Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:09 Kurde współczuje im nigdy bym niechcial zginąć w wypatku . Ciekawe co z nich zostało przy takiej prędkości (*) Kolejny przykład wybitnej inteligencji daktyla. Uwagę zwraca także daleko posunięta znajomość zasad ortografii i interpunkcji. O poziomie imbecyla świadczy także występujące w jego wypowiedzi pytanie. ______________________________________________________ Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:17 chyba wiadomo GłosRozsądku w jakim w tym o jakim jest ten temat w wypadku samochodowym i debilem to możesz być ty bo nawe nieskapneleś. Tak! O to właśnie chodzi! Zdezorientować przeciwnika! Tą wypowiedź czytałem kilka razy, zanim zrozumiałem, o co chodziło temu biednemu dziecku... ______________________________________________________ Poczekamy na dalszy rozwój myśli naszego idola, wtedy powstanie II część. Głos Rozsądku ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak być prawdziwym kozakiem na forum? Część I |
Pamiętajcie jednak, że na koniec każdej gry słownej trzeba pokazać swoją wyższość! Autor: daktyl (---.lomza.mm.pl) Data: 15-08-06 14:44 widać że tylko przed komputerem jestes taki odważny ___________________________________________________ Do usłyszenia ;-) Głos Rozsądku ![]()
|
|
poczytajcie a zrozumiecie jak to się zaczeło liki : http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=72180&t=72180 http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=72242&t=72242
|
|
GłosRozsądku wiesz co ja tez nie zrozumialem i czytalem pare razy... :-) czekam na nastepne czesc:) pozdrawiam ![]()
|
|
i co się go czepiasz? oboje Jesteście siebie warci bigi2004
|
|
Nie widze tutaj kozactwa tylko potępienie czyjejś głupoty???? waldek27 Gdy życie ci zbrzydło, i stało się piekłem, włóż głowę do klopa, i jebnij się deklem.
|
|
GłosRozsądku ladnie ladnie ;) jednak pamietaj: Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw znizy Cię do swojego poziomu, potem pokona doświadczeniem.
|
|
No i widać teraz że źle postąpiłes daktyl zażartował a ty co odrazu prowokujesz?? Są żeczy których się nie rusza np rodzina!! Prawdziwych Przyjaciół Na Palcach Ręki Zlicze Gdy Odejde Zapalą Na Grobie Znicze!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |