środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie oddać opony?

Gdzie w Łomży lub okolicy mogę oddać niepotrzebne opony. W miejscu gdzie wymieniałam nie chcieli ich . Wyrzucić nie można, proszę o szybkie odpowiedzi bo jazda z nimi w bagażniku to masakra

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie oddać opony?

Nie wzięli? Ja wymieniałam na nowe ze 3 tygodnie temu i stare zostawiłam bez problemu.

http://allegro.pl/4-x-205-55r16-dayton-dw510evo-nowa-dostawa-rant-i6589876164.html

Rolnicy na pryzmy biorą Zajedź na wsi do pierwszego lepszego krowiarza i wezmą

Na Łomżycę pod pierwszy z brzega dom zawieź, teraz wezmą z pocałowaniem ręki.

Widziałam że ludzie przed domami często mają różne rzeczy porobione ze starych opon, nawet jakieś powycinane łabędzie a w środku posadzone kwiaty.

Stare ogumienie można zostawić w zakładzie wulkanizacyjnym. Ja tak zrobiłem.

Możesz pojechać do jakiegoś sklepu motoryzacyjnego, gdzie prowadzi się również sprzedaż opon i zapytać czy możesz oddać do utylizacji.

W sezonie grzewczym będzie jeździł i paliwo marnował. Wpi#@rdol wieczorem do pieca, pójdzie ładny zapach na okolicę ;)

Na Poznańskiej w MGKiM przyjmują bez problemu. Stoją tam kontenery i przyjmują wszystkie kłopotliwe przedmioty.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Złota Rączka. Usuwanie drobnych usterek elektrycznych, hydraulicznych, stolarskich, ślusarskich i innych.
tel. 506383477
nieruchomości
Sprzedam mieszkanie M-4 64 m2 Białystok Centrum I piętro, budynek IV piętrowy, duży taras, szkoły, przedszkola, szpital blisko. 13 500 zł/m2.
tel. 732234410, 732235311
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org