Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
SALA POD WYNAJĘCIE CHRZCINY |
Witam czy jest gdzieś w Łomży sala pod wynajecie na czas chrzcin. Chodzi mi o to żeby na własną rękę wynająć też catering. Jeżeli nie ma to czy ktoś się orientuje gdzie można zrobić chrzciny i w jakiej cenie od osoby. Dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: SALA POD WYNAJĘCIE CHRZCINY |
chrzciny to za moich czasów robiono w kościele za \" Bóg zapłać\" wedle uznania Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
w kościele to jest obrzęd sakramentu chrztu a chrzciny mogą być w knajpie, domu czy innej sali DiDi
|
|
Jacy wy domyślni, proste i logiczne ze chodzi po uroczystości chrzcin trochę logiki
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=ZHN4rIiUnuc Do byka nie podchodż z przodu, do konia z tyłu, a do IDIOTY - w ogóle!
|
|
???
|
|
Spróbuję podać Ci numer za jakiś czas do ludzi co od wielu lat zajmują się cateringiem łącznie z ciastami, tortem i jest bardzo smacznie, tyle, że muszę dodzwonić się do siostry, bo sama nie posiadam żadnego do nich kontaktu,nasza rodzina praktycznie korzysta z ich usług od dawna, teraz w grudniu także będą obsługiwać u nas 2 uroczystości rodzinne.
|
|
Labitynt.Cena chyba od 45 zł za osobę w górę,w zależności od jedzenia jakie wybierzecie.
|
|
Ok dziękuję jeżeli macie jeszcze jakieś propozycje to proszę pisać z góry dziękuję
|
|
fajnie jest w lokalu pizza chata na szosie zambroskiej kolo prokuratury, niedrogo i dobre jedzenie, robiłam przyjęcie po chrzcie 2 dzieci i bardzo sobie chwalę malina_ad4
|
|
Witaj generalnie jeśli chodzi o salę do wynajęcia chrzcin to myślę, że wybór jest dość duży. Najlepiej rozejrzeć się w internecie oraz w prasie. Jest wiele firm , które się reklamują. Jak znajdziesz coś odpowiedniego to wtedy zapytaj o katering. Wiele takich sal ma podpisane umowy z firmą kateringową.
|
|
miejsca gdzie wiem że robią przyjęcia po chrzcinach-Concordia na Poznańskiej, Gracja w Kupiskach, Quattro przy torach nie wiem czy to legionów czy już Piłsudskiego, Retro na Nowogrodzkiej, ceny zapewne od 60zł w górę w zależności od wybranych dań ich ilości itp. Prawdopodobnie każda restauracja podejmie sie organizacji chrzcin. kwestia ceny. Wiem że można też zamówić katering do domu wtedy jest jeszcze taniej.
|
|
Już dostałam nr telefonu, także przekazuję 692568984 państwo nazywają się Łapińscy.
|
|
Ok dziękuję wam ślicznie
|
|
nowe bistro Apetyt na Ks. Janusza super jedzenie i cattering tez robią, byłem u znajomej na imieninach wszystko było ok.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |