Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak zostać celnikiem? |
Hej moje pytanie zawarte jest w temacie Do jakiej szkoly iść zeby potem zostać celnikiem Na jakie studia Czy jest jakas specjalna szkoła srednia przygotowująca do tego... Czy moge iść teraz na byle jaki profil a potem dopiero na specjalne studia Prosze o pomoc....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak zostać celnikiem? |
hahahahahha
|
|
Trzeba dobrze celować z łuku.Szkoła do tego nie potrzebna. Wtedy jak kto woli.Zostajesz łucznikiem,strzelcem,celnikiem.
|
|
W takim razie ja postaram się odpowiedzieć serio :P Nie jest to taka prosta droga, poza tym bardzo trudno jest znaleźć zatrudnienie bo jest wielu chętnych a niewiele miejsc. Z drugiej strony jeśli ktos jest zdeterminowany to ma szansę. Musisz spełnić szereg warunków. Takich jak niekaralność, wykształcenie średnie. Są również szkoły policealne dla celników. Tu masz opisane: http://www.postawnaswoim.pl/kariera/jak-zostac-celnikiem/
|
|
Zapomniałem dodać że nie można być karanym za wcelowanie komuś w oko.Celnik powinien dobrze celować z łuku bez robienia krzywdy innym.
|
|
nie musisz miec zadnego wyklsztalcenia w tym kierunku, tylko przejsc testy. Bez znajomosci, ucz sie na cos innego, kodeksy prawa celnego i potrenowac mozesz sam, liczy sie tylko test sprawnosciowy, rozmowa z psychologiem lub glupie pkt na tescie wiedzy. ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |