Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Grypa? |
Kij wie co chodzi teraz po ludziach. Jakaś epidemia grypy? Też to zauważyliście? U mnie cała rodzina chora i wielu znajomych.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Grypa? |
TO WIRUS PTASIEJ GRYPY ZMUTOWAŁ SIĘ W ŁOMZY I ZAATAKOWAŁ TWOJĄ RODZINĘ!
|
|
Możesz napisać niezły scenariusz, do kolejnego ch*jowego filmu o wirusie ;) Mnie połamało zapalenie oskrzeli trzy tygodnie temu, ale już jest git. Musi być jakiś wirus co jakiś czas, bo leki zalegają w aptekach. O Alicja, Ty też masz gorączkę? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
JAIWMONAWIE CIEBIE TO CHYBA WYPUŚCILI Z JAKIEGOS TERENU ZAMKNIETEGO? TYLKO NIE PAMIĘTAM Z JAKIEGO.
|
|
|
Ej, no poważnie, bez osobistych konfrontacji. Coś podejrzana się ta epidemia robi. Może znowu jakiś Czarnobyl wybuchł i nic nam nie mówią. :P
|
|
TAK TO PRAWDA. CHCĄ WYTRUĆ CO BARDZIEJ TĘPE JEDNOSTKI.
|
|
Ojesu... Mówię Ci, wypuszczają co jakiś czas wirusa żeby zarobić. Kto? Korporacje, które zarabiają na lekach. Tak jest, to proste do zrobienia, a wirusy są niegroźne bo można się wyleczyć....lekami :D http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
A WIRUSA SWOJEGO MUSKU TEŻ WYLECZYSZ?
|
|
|
NIE ROZUMIESZ INTELIGENCIKU? TWOJEGO MUSKU /MÓZG MAJA INNI TY MASZ MUSK/
|
|
|
Najwieksi oszusci HISTORII-to wielkie korporacje farmaceltyczne
|
|
Patrze żeście się napocili przy wątku. Wyszło na spisek według jawiemonawie... A co Ty wiesz o spiskach?
|
|
hmmm. u mnie wszyscy znajomi chorzy;D
|
|
U mnie jak zwykle jeden zdrowy co obskakuje chorych,pewny siebie,nie wie jakie meczarnie przezyje,jak go zlapie grypa
|
|
Bakterie jak i grzyby rozwijają się w sprzyjających warunkach atmosferycznych, nie obawiajcie się nikt niczego tu nie wpuścił, jeśli w lasach są grzyby, będzie i epidemia chorób, to normalne :)
|
|
na pewno ruskie atakuja kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
taa ruskie wejszli w kołalicje z alkjidom i na nas jidom ahahahahahah czasem to mnie umiecie rozbawić do łez... spiskowcy
|
|
No właśnie wszyscy chorują ... ale ciekawe jako w tym roku nam grype wymyślą ptasia świńska itd już była teraz będzie pewnie grypa zbożowa albo co innego ;p żeby to kasy się nachapać .
|
|
Będzie grypa pieniężna i nie będzie wolno brać pieniędzy do rąk , pieniądze będą schowane i w tan sposób wyjdziemy z kryzysu a Tusk będzie znów pokazywał się na tle zielonej mapy. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
na grypę tylko rumjanek - wypij rum, janek wyrypie, no i po grypie ;) ________________________________________________________________ Ci co z kolan wstali, pięty se osr@li..
|
|
Witaj generalnie okres jesienno-zimowy to czas przeziębień, gryp i wirusów. I faktycznie widać to zarówno w przychodniach, u lekarza jak również w aptekach. Po prostu masakra. Inwazja jakiś dziwnych, zmutowanych wirusów. Trzeba się chronić jak tylko można.
|
|
Po 5 latach to chyba odpuściła ta grypa autorowi tematu?:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |