Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
rozkład odjazdów na stronie PKS Łomża |
Wie ktoś co oznacza, jeżeli godzina jest napisana w kolorze czerwonym, czarnym, niebieskim tutaj: http://pks.lomza.pl/index.php?option=com_wrapper&Itemid=32 ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: rozkład odjazdów na stronie PKS Łomża |
Przecież tam jest wyjaśnienie!
|
|
... co tu jeszcze można dodać ? Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
czerwone = ostra jazda
|
|
Nie widzę co oznacza dany kolor, jest tylko na dole wyjaśnione co oznaczają literki przy kursie.
|
|
Coś mi się kojarzy, że któryś kolor to były autobusy Łomżyńskie, a czerwone chyba przelotowe. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
.. a zielone to ciągniki z przyczepą i z klimatyzacją :-)))) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Masakra ...
|
|
Gorzej że będąc na dworcu ( jeśli go dworcem nazwać można ) wcale nie słychać zapowiedzi odjężdżających auobusów a jedynie głowę rozbija ryk płatnych ogłoszeń reklamowych. Zegary dworcowe od lat wskazują tę sama godzinę. Czy ten przybytek bałaganu może jest dobrą wizytówką naszego grodu ?
|
|
odswiezam co znacza te kolory ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |