Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lakiernik samochodowy kogo polecacie? |
Witam szukam dobrego lakiernika samochodowego możecie kogoś polecić z czystym sumieniem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lakiernik samochodowy kogo polecacie? |
Lakiernia w Kuziach. 100% sprawdzona. Lakierowałem tam auto po szkodzie parkingowej - lakierowanie, bez wymiany elementów, plus ustawianie zderzaka i maski. Byłem u naszych fachmanów z Łomży \"wstaw pan na weekend i będzie zrobione\" tam 1,5 tygodnia \"jeśli ma pan do mnie z tym nie wracać to tyle to potrwa\". Lakieruje szef, pracownik w weekendy też zięć, który w Łomży przy KOKU SHUSI ma mieszalnie lakierów i tam ewentualnie dogadaj robotę. Oczywiście robią też grubsze naprawy. Co do ceny jak wszędzie.
|
|
zapraszam na priv polece Ci bardzo dobrego lakiernika duziooo@wp.pl Michał Woliński
|
|
Teść i ja robiliśmy auta u lakiernika z Rogienic - niedrogo i dobrze. W moim aucie było robione m.in nadkole, które zostało kompletnie spaprane przez jeden z zakładów z Łomży (po 3mc rdza wyszła na nadkolu i błyskawicznie postępowała przez co trzeba było wstawiać reperaturkę). Drugi rok od roboty u lakiernika z Rogienic mija a nadkole wciąż zdrowe. Nie dosyć, że zrobił to lepiej to jeszcze znacznie taniej. Telefonu ani adresu nie pamiętam, od strony Łomży skręca się w Rogienicach w prawo w taką piaszczystą drogę.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |