Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ALMA MATER ROZMOWA |
Witam, ostatnio zapisalam sie do szkoly Alma Mater, czy ktos moze wie jak wygląda ta pierwsza rozmowa? Bardzo sie stresuje. Chciałabym wiedziec czego mam sie spodziewac
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ALMA MATER ROZMOWA |
To jest tylko rozmowa organizacyjna. Chcą zobaczyć na jakim poziomie jest Twój angielski i do jakiej grupy Cię przyporządkować. Nie ma stresu :-) z resztą lektorzy tam sa bardzo mili i chętni do pomocy.
|
|
zadadza pare pytan i przydzielo do grupy na twoim poziomie, ogolnie lekcje jak w szkole, nie polecam,prace domowe jak w szkole, a na koncu smieszny egzamin ---------------------------------------------
|
|
Jaka szkoła językowa DLA DOROSŁYCH najlepsza? Jak to cenowo wychodzi na miesiąc? A na koniec dostaje się jakiś dyplom ukończenia czy jak?
|
|
Gdzie przed maturą na angielski ?
|
|
Osobiście w poprzednim roku uczęszczałem do szkoły języków obcych Linguo. Polecam osobom, które chciałyby doskonalić swój język obcy. Najlepszą rzeczą były zajęcia z native- speakerami dzięki czemu łatwiej było mi się uczyć. Atmosfera była bardzo przyjemna,żadnego stresu nie odczuwałem. Na początku nie było żadnej stresującej rozmowy tylko krótki test diagnostyczny. Miło wspominam zajęcia z panem z Anglii i RPA. Podczas pobytu latem w Anglii nie miałem większych trudności z komunikacją.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |