Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korepetycje z matematyki - I klasa LO |
Pilnie potrzebuję korepetycji z matematyki na poziomie I klasy LO ( wartosci bezwzględne, działania na zbiorach) - proszę o pomoc - kogo możecie uczciwie polecić ! Bardzo Pilne !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korepetycje z matematyki - I klasa LO |
Polecam Pana Roberta Cichowicza. Rewelacyjnie tłumaczy, świetnie przygotowuje do matury. Cierpliwy i sympatyczny. Jak podasz mail to wyślę Ci numer.
|
|
corka , miala dzis z matmy , z takim mlodzikiem po maturze, byla zadowolona , przed wyjciem do restauracji powiedziala ,ze wreszcie moze sie czegos nauczy, no to zobaczymy
|
|
dzialania na zbiorach... aj masz pole marchewek, odejmujesz dodajesz dzielisz mnozysz i tyle. ;] kalkulator wystarczy hahaha swiruje:P pan lencki marian z ks anny polecam tlumaczy bardzo dobrze numer znajdziesz w ksiazce telefonicznej
|
|
w/w Pan byl nauczycielem w ZSMiO wraz ze swoja malzonka;)
|
|
chciałabym dostać numer do pana Roberta Cichowicza mój email :monica199@wp.pl
|
|
nie radzisz sobie?????? do zedli było iść Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane
|
|
Witam, tanie i solidne korepetycje. 20zł/h, przy zaznaczeniu, że min. 2 godziny. kamil13151@gmail.com
|
|
Witam. Czy mogłabym otrzymać nr tel. do Pana Roberta Cichowicza w sprawie korepetycji. Mój email maurea30@gmail.com. Z góry dziękuję.
|
|
Witam. Chciałabym ponowić poprzednią prośbę dotyczącą otrzymania nr tel. do Pana Roberta Cichowicza w sprawie korepetycji. Mój e-mail: abeti@poczta.onet.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |