Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska Senegal |
Jaki wynik. 3:1
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska Senegal |
1:3
|
|
Czułem, żeś optymista!
|
|
raczej realista
|
|
On jak Janda, strawić by nie mógł szału radości kibiców, Polaków DiDi
|
|
Zobaczymy ten realizm.
|
|
Co prawda to z tym 3:1 to chyba przesadziłem, trochę.
|
|
2,0 stefannowak
|
|
porządek 6:2 - tak obstawiał profesor Dąb-Rozwadowski w Alternatywy 4 … i trafił ...
|
|
Jeśli wygramy to rzutem na taśmę 3:2 ale obstawiam remis 2:2
|
|
2:1 Pjotr
|
|
4:1 Pozdrawiam.
|
|
Nie macie pojęcia o piłce nożnej - na 100% będzie 0-0, wynik został ustalony kilka dni temu w Soczi przy ruskiej wódce. Szybko do STS-u póki jeszcze czas.
|
|
2:1 Kasia..
|
|
SMUTNE, ALE W SPORCIE, TAK JAK I W ŻYCIU TRZEBA BYĆ REALISTĄ . No i macie tych swoich przereklamowanych miszczów :) Na co są te całe rankingi FIFA, jak niedawno Polska była notowana na piątym miejscu, obecnie na 8 miejscu ( ... przed meczem z Senegalem ) - a Senegal obecnie na 27 ( ... przed meczem z Polską ) Cieszyliśmy się jak remisowali , albo wygrywali z ogonami tabeli, drużynami cuasi amatorów, grających kelnerów :) A tu, RUSZAJĄ SIĘ JAK MUCHY W SMOLE, PRZEWAGA PRZECIWNIKA PRZY UTRZYMANIU PIŁKI przegrywamy decydujące pojedynki o piłkę, brak dokładności podań, brak nam szybkości i zwinności, brak pomysłów na stworzenie akcji,
|
|
Nie ma to iak mieć powód do radości z powodu przegranej Polaków. Trzeba być mega polakiem.... Kasia..
|
|
Jak.... Kasia..
|
|
Durna babo , SMUTNE, ALE W SPORCIE, TAK JAK I W ŻYCIU TRZEBA BYĆ REALISTĄ . Autor: Kasia.. (---.swiatlowod.avito.pl) Data: 19-06-18 16:57 2:1 Kasia..
|
|
Pjotr4 i Kasia mieli w sumie racje, brawo za typy! --------------------------------------------------------
|
|
Oby i tak samo sprawdziły się ich prognozy na temat wygranej Chrzanowskiego i całego PiSu :)))))
|
|
Kłamco i łgarzu gdzie kiedykolwiek obstawiałam wygraną Chrzanowskiego i całego PiS? Pisałam jedynie że tacy idioci jak ty robią dobrą krecią robotę dla obecnego Prezydenta swoimi wpisami. Kasia..
|
|
Kaśka, kłamiesz jak zawsze kilka razy tu pisałaś, że będziesz głosować na Chrzanowskiego ps: widać babciu żeś do szkoły pod górkę miała jak nie wiesz co to znaczy , nie używaj takich słów czy też zwrotów ; ...\" idioci jak ty robią dobrą krecią robotę dla obecnego Prezydenta swoimi wpisami.\" już tego sformułowania użyłaś tu kilka razy, więc nie jest to przejęzyczenie, a po prostu niewiedza i twoja głupota :) ROBIĆ KRECIĄ ROBOTĘ KOMUŚ - TO ZNACZY PROWADZIĆ skryte działanie skierowane przeciwko komuś; WIĘC , JAK JEDNOCZEŚNIE MOŻNA KOMUŚ SZKODZIĆ I POMAGAĆ - ROBIĆ KOMUŚ DOBRĄ ROBOTĘ ? oj, durnaś ty, durna babciu :)
|
|
Oczywiście że tak i to po wpisach takich jak ty podjęłam taką decyzję. I nie wielokrotnie a może pierwszy raz o tym napisałam ze 3 albo 4 dni temu. Oczywiście że non stop tu podkładasz świnię i siejesz ferment i dlatego zagłosuję.Brawo ty... Kasia..
|
|
Tłumoku, to jak w końcu jest z tą moją dobrą krecią robotą dla Chrzanowskiego ? ... przecież jedno wyklucza drugie :)
|
|
Zrobiłeś dobrą bo się zastanawiałam czy zagłosować, ale plujesz i tak ujadasz że wiem już że zagłosuję.Więc pluj, pluj dalej...Dla mnie oszołom, który pisze każdy byle nie z Pisu jest śmiesznym argumentem. Kasia..
|
|
Od sportu do polityki....
|
|
Faktycznie, prawie dobrze obstawiałem, ale szkoda, że jednak wynik nie jest zupełnie jak chciałem. No nic - może kolejnym razem się uda :) Ładnie Prezes PZPN powiedział, że jesteśmy z tą drużyną na dobre i na złe, trzeba coś poprawić i za 5 dni zagrać lepiej i tak też uważam :) Polska dawaj! PS: Szanowny użytkowniku \"-speech\" - kiedy i gdzie obstawiałem wygraną obecnego Prezydenta i partii PiS? Jeżeli mi to udowodnisz, to jesteś wielki, ale jeżeli nie potrafisz i dodatkowo mnie nie znasz, to nie rzucaj słów na wiatr, bo możesz dostać rykoszetem :) Pozdrowienia, Pjotr
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |