sobota, 12 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budowa domu z projektu gotowego

Witam, planuję budowę domu jednorodzinnego z projektu Galerii Domów. Chcę się dowiedzieć, czy ktoś już wybrał projekt tej firmy? domy są na stronie www.galeriadomow.pl

Marta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budowa domu z projektu gotowego

Budowalam z46, projekty domów z500

onaion

marta, osobiście nie radzę. Te domy to jakaś masakra. Normalnie kątów nie trzymają. Powiedz, kto cię zmusił do tej realizacji. Jesteś szantażowana ?

Pozdrawiam
Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.

reklama dźwignią handlu

Świat cyrk, ludzie komedianty!

Hej. Ja budowłam, tzn mój mąż :) a dokładniej firma... Dom przy Imbirowej http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-imbirowej.html
Jeśli chodzi o projekt to wszystko ok, gorzej z firmą budowlaną :/ ale efekt końcowy niemal tak uroczy jak na zdjęciu!
Polecam!

tu mi najlepiej...

Nazwę następnego sklonowanego nicka proponuję przyjąć nie SuzzyOwca, a Dolly. To na cześć pierwszej sklonowanej owcy. Już się w tym wszystkim gubisz. Reklama jak ten przysłowiowy kij też ma dwa końce. Faktycznie to projekt domu przy imbirowej jest nijaki. Jeżeli nie polecasz ekipy budującej, to efekt końcowy jest obrzydliwy. Ale może wyślij nam zdjęcie gotowego domu to przyjadę do Ciebie osobiście, aby Cię przeprosić (zakładam, że tak naprawdę to tylko reklamujesz firmę projektową) !!

Pozdrawiam

Marta, sprawdź czy w projekcie są instalacje. Na etapie budowy warto pomyśleć o zaopatrzeniu w wodę, jej podgrzewaniu, cyrkulacji... i może wykorzystaniu wody deszczowej do prac gospodarczych. Ktoś powinien Ci policzyć jakie pompy wodne zastosować. Wstępną orientację w temacie zastosowania pomp, żeby nie być zielonym przy rozmowach z wykonawcami znajdziesz na stronie: http://doborpompy.pl/pompy-wodne/

i kolejna padlina reklamowa ...

Taki sprytny!
jak się mam odnieść do posta marty - nie wiem co i czy ona reklamuje, ale ja odpowiadam na JEJ posta... Pozdrawiam :)

tu mi najlepiej...

No to wyślij Marto z nickiem Owca to zdjęcie swojego nowego domu. Jeżeli już tak radośnie chcesz nam się pochwalić, masz taki owczy pęd do ogłaszania tej nowiny wszem i wobec, to zobaczymy jaki uroczy dom postawiłaś !

Pozdrawiam

sajka: durniu, marta vel owca twierdzi, że wybudowała już dom. Potrafisz oprócz reklamowania czytać ze zrozumieniem ?!

Pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org