Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowa domu z projektu gotowego |
Witam, planuję budowę domu jednorodzinnego z projektu Galerii Domów. Chcę się dowiedzieć, czy ktoś już wybrał projekt tej firmy? domy są na stronie www.galeriadomow.pl Marta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowa domu z projektu gotowego |
Budowalam z46, projekty domów z500 onaion
|
|
|
reklama dźwignią handlu Świat cyrk, ludzie komedianty!
|
|
Hej. Ja budowłam, tzn mój mąż :) a dokładniej firma... Dom przy Imbirowej http://www.galeriadomow.pl/projekty-domow/projekt-dom-przy-imbirowej.html Jeśli chodzi o projekt to wszystko ok, gorzej z firmą budowlaną :/ ale efekt końcowy niemal tak uroczy jak na zdjęciu! Polecam! tu mi najlepiej...
|
|
Nazwę następnego sklonowanego nicka proponuję przyjąć nie SuzzyOwca, a Dolly. To na cześć pierwszej sklonowanej owcy. Już się w tym wszystkim gubisz. Reklama jak ten przysłowiowy kij też ma dwa końce. Faktycznie to projekt domu przy imbirowej jest nijaki. Jeżeli nie polecasz ekipy budującej, to efekt końcowy jest obrzydliwy. Ale może wyślij nam zdjęcie gotowego domu to przyjadę do Ciebie osobiście, aby Cię przeprosić (zakładam, że tak naprawdę to tylko reklamujesz firmę projektową) !! ![]() Pozdrawiam Ile nie karmić faceta i tak cycka szuka.
|
|
Marta, sprawdź czy w projekcie są instalacje. Na etapie budowy warto pomyśleć o zaopatrzeniu w wodę, jej podgrzewaniu, cyrkulacji... i może wykorzystaniu wody deszczowej do prac gospodarczych. Ktoś powinien Ci policzyć jakie pompy wodne zastosować. Wstępną orientację w temacie zastosowania pomp, żeby nie być zielonym przy rozmowach z wykonawcami znajdziesz na stronie: http://doborpompy.pl/pompy-wodne/
|
|
i kolejna padlina reklamowa ...
|
|
Taki sprytny! jak się mam odnieść do posta marty - nie wiem co i czy ona reklamuje, ale ja odpowiadam na JEJ posta... Pozdrawiam :) tu mi najlepiej...
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |