Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szukam ekipy do jazdy motocyklami |
Jak w temacie. Szukam ludzi do powłóczenia się czasami bez celu po Łomży bądź okolicach bo samemu to trochę nudno. Pisać adresy e-mail będę się odzywał i się jakoś ustawimy :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szukam ekipy do jazdy motocyklami |
Mam pytanko. Włóczenie się turystyczne będzie, czy sportowe? :D Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
chętnie się przyłącze :) ale mam czas tylko po godz 16 :) pawel88
|
|
Włóczęgostwo jest w tym kraju zakazane...
|
|
Co do rodzaju jazdy to że tak powiem mieszana. Bo motocyklem sportowym tez da się spokojnie jeździć ,a przy obecnym prawie łatwo stracić prawko czyli nie przekraczamy setki w mieście (no może czasami :P) Co do godzin to bardziej preferuję godziny wieczorne 17-22. Jeżdżę prawie codziennie i przeważnie po mieście także można by było się ustawić np. na Orlenie przy Piłsudskiego albo przy Mc na Legionów. Dzisiaj imprezka rodzinna także dzisiaj wolne od jazdy ale jutro na 100% bede jeździł. Jak ktoś reflektuje na wspólną jazdę to w niedziele o 17 na orlenie. Czerwono-biało-granatowa Honda CBR f4i LWG
|
|
Poprawka. Nie da rady też w niedziele. Także poniedziałek Orlen 17 :)
|
|
Jaka średnia wiekowo/stażowa? :)
|
|
Wiekowo brak ograniczeń. Mam 28 lat i jeżdżę 2 sezon także coś tam umiem ale to początek mojej przygody jest parę rzeczy do doszlifowania.
|
|
To trudno że dzisiaj nie możesz...bo niestety w poniedziałek będę miała problem z czasem. A tak poza tym to czasami widziałam Twoje moto na Łomży więc może któregoś dnia się złapiemy :) pozdrawiam pawel88
|
|
Dziś w Szczepankowie dożynki z motocyklami zabytkowymi. Wpadajcie :) Bo życie jest po to by latać na moto
|
|
Odnawiam temat... Jutro (poniedziałek) o godzinie 17 będę na Orlenie. Kto ma chęć polatac po mieście to zapraszam...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |