Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oszustwa allegro |
Dzisiejszego popoludnia do mojego narzyczenogo w odwiedziny przyjechala policja. Oczywiscie z nim nie szlo do gadki bo tyg obchodzi kawalerskie.... Poszukiwa/y Pan/Pani Kar....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oszustwa allegro |
no i co, poplotkowac tutaj chcesz? jesli oszukiwal to zycze mu zgnicia w pierdlu, a tobie znalezienia lepszego chlopa, pozdro
|
|
Niech ten oszust gnije...a co ty masz do mojego przyszlego meza??
|
|
ja prdl, podrosnij intelektualnie deko, zanim zaczniesz uzywac internetu, pozdro
|
|
jezeli chceaz to po pirr... gdzie i kogo chcesz... a mi nie ublizaaj.. to poszukiwany jest p. ka.... . a ja nieznam osoby... a po primo kolejny argumemt. twoj ostani komentarz byl obaajacy w stosinku do mojej osob
|
|
obrazajacu y i wymagajacy nagany
|
|
Spokojnie, ona dalej obchodzi panieńskie
|
|
maniek83-jesteś facet gejem Borys-50
|
|
z tego co tu czyram to wy wiecej wiecie o moin przyszly mezu niz ja
|
|
Dziwisz sie? Skoro nie powiedziałaś o co chodzi tylko, ze przyszla policja. Ale skoro przyszła to cos musiał zrobic, bez powodu do nikogo nikt nie przychodzi.
|
|
Te forum tak dokładnie obrazuje jak ludzie są mało inteligentni :) Pozdrowienia dla Kumatych ! Łomża leży na Mazowszu !
|
|
i ja sie pytam gdzie prokuratora ---------------------------------------------
|
|
hokuspokus - odpowiem inteligentnie: \"to\" forum , a nie \"te\" , czy może się mylę?
|
|
policja przyszla i szukala kogos kto tu nie mieszka a nie mojego faceta. a wiem ze to nie on bo podano mi nazwisko poszukiwanego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |