Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dekoracja Śniadowo. Poszukuje namiaru |
Witam słyszałam o jakiejś Pani ze Śniadowa, która zajmuje się dekoracją sal weselnych. Jednak na internecie nie mogę odnaleźć jej oferty ani żadnego namiaru na nią. Czy ktoś z użytkowników jest w stanie podać numer telefonu tej Pani i napisać czym dokładnie się zajmuje (czy dekoruje jedynie sale czy tez koscioły, z żywych kwiatów czy sztucznych?) Z góry dziękuję za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dekoracja Śniadowo. Poszukuje namiaru |
dekoruje i sale i kosciol i samochod. Nie znam do niej numeru ale mieszka na ul. Kolejowej w Sniadowie, jadąc kolejową drugi dom po lewej za mostkiem. Powinien byc na nim szyld usługi pogrzebowe ,, jej mąz się tym zajmuje,,
|
|
Gorąco polecam, podaję maila do tej pani: malgorzata.ewa.zebrowska@gmail.com
|
|
Dekorowała nam sale, kościół, samochód, bukiety były przepiękne. Cena o połowę niższa w porównaniu z kwiaciarnia w Łomży.
|
|
Jest jeszcze jedna osoba która się tym zajmuje. Ma na imię Agnieszka Jak się upewnię co do namiaru to wrzucę kijem tego co nie pilnuje swego!!
|
|
A gdzie jest Peter pewnie na weekendzie może to i dobrze że tego nie widział bo by się zdenerwował kolejną reklamą.
|
|
|
Ej człowieku gdzie Ty tu reklamę widzisz. Biorę ślub, szukam dekoracji kościoła, a że w necie nie znalazałam namiaru to proszę o pomoc. Chyba do tego służy forum. Weź Ty się ogarnij i nie szukaj wszędzie podstępu.
|
|
|
Peter racja nie do Ciebie. Dziekuję za życzenia i wszystkim, którzy udzielili odpowiedzi. Dziś na sali pytając o dekorację ze Śniadowa dostałam namiary na dwie Panie. Tak więc temat możemy uznać za zamknięty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |