Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Apel do Kierowców, Pasażerów i wszystkich którzy korzystają z aut. |
Moje przesłanie jest proste i chyba każdy powinien je zrozumieć, mianowicie LUDZIE, PATRZCIE JAK OTWIERACIE DRZWI W SWOICH RYDWANACH. Szlak mnie już trafia jak co chwile widzę na swoim aucie nowe zadrapanie, nowy odprysk lakieru bo jakiś kierowca lub jego pasażer otworzy drzwi jakby otwierał stodołę i JEEB w drzwi/inna cześć samochodzu. To że nie dbacie o swoje auta to nie znaczy że macie niszczyć czyjeś, zwłaszcza gdy ktoś ma nowsze auto i np o nie dba. Zwracajcie proszę uwagę współpasażerom by nie nakur***li drzwiami gdzie popadnie. Jeżeli macie małe dziecko/ jedziecie ze starsza osoba pomóżcie im wyjść tak żeby nie trzeba było otwierać drzwi na całą szerokość przy okazji niszcząc auta innych. AMEN
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Apel do Kierowców, Pasażerów i wszystkich którzy korzystają z aut. |
kup stare auto to nie będziesz miał pretensji jak ci ktoś zarysuje
|
|
Zabłysnąłeś
|
|
I jeszcze jedno nagminne ścinanie zakrętów
|
|
rolnik69 weź się za robote a nie głupoty wypisujesz
|
|
Jestem w pracy :)
|
|
Podobna sytuacja w naszych miejskich autobusach. Dbałość o porządek leży po stronie MPK, ale jeśli my pasażerowie nie potrafimy się zachować względem czystości to nikt nie będzie wstanie jej zapewnić. Szlak mnie trafia jak taki czy taka nie zdąży wsiąść a pierwsze co robi to stawia (zakłada) buciory na siedzenie. Inni stawiają torby które wcześniej stały na chodniku. Co do parkujących swoje pojazdy popieram wypowiedź \"rolnik69\". \"Żądasz czystości zachowaj ją sam\", \"Szanuj innych a będziesz sam szanowany\"
|
|
W Łomży już niewiele osób dobrze wychowanych i myślących zostało.
|
|
W Polsce samochod to wyznacznik statusu spolecznego nobilitacja w krajach normalnych to jak para butow zuzywa sie jdna kupuje druga ale w Polsce jeszcze dlugo tak nie bedzie jak wyjrzycie przez okno i popatrzycie na parking mowie o blokowiskach znajdzie tam jeden moze dwa samochody dobrej klasy ponizej 10 lat reszta to zlomy skladaki 15 lat i wiecej i ja rozumiem tego obywatela ktory np zaciagnal kredyt na samochod ciezko pracuje odmawia sobie wszytkiego a inny niszczy mu jego dorobek mameje i flejtuchy uwazajcie jak wysiadacie Choćbym ciemną doliną kroczył zła się nie ulęknę
|
|
Kur*a ludzie jakie Wy macie myślenie... Fobos jesteś tego przykładem.
|
|
Parkuj jak najdalej od ludzi :) Czyli pod marketem parkuj na końcu parkingu, jak najdalej od wejscia. Wiadomo ze bydło pcha sie jak najblizej wejscia , a kto mądry to staje daleko - a mądrzy Ci drzwi nie poobijają :) Pozdrawiam, K.
|
|
Niektórzy tak już mają, nie patrzą na innych. Otwierają z impetem i łup w kogoś. Mnie bardziej denerwuje zamykanie drzwi na klatce schodowej. Ludzie nie potrafią normalnie zamykać. Tylko jeb z hukiem jakby nie wiedzieli do czego klamka służy. I tak co chwila łażą tam i z powrotem. Takie zachowania są chyba specjalnie, bo nie wierzę, że ktoś normalny nie potrafi obchodzić się z drzwiami, czy do samochodowymi, czy wejściowymi do mieszkania.
|
|
Na Prusa pod tym jebanym przedszkolem to jest katastrofą Pani wysiada jeb w drzwi sąsiada nienauczone dziecko tuż za nio to samo co za ludzie dodam że gdyby mogły wyjechały by do sierodka.a zwróć uwagę to jeszcze jest źle samochody na Prusa są poobbijane jak ulegałki Pozdrawiam . NINKA88
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |